בעיה ב- WIFI

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב חדש של DELL. מאז שקניתי אותו (שבועיים) הגלישה מאוד איטית, אני לא מצליחה להדפיס במדפסת האלחוטית ולא לשלוח מיילים שמצורפים אליהם קבצים.
אני גולשת עם WIFI. בחיבור עם כבל אין בעיה בשליחת מיילים או בגלישה, אבל עדיין יש בעיות בהדפסה (לפעמים מדפיס ולפעמים לא. וגם אם כן אחרי הרבה זמן.
בדקתי במחשב אחר ושם אין בעיה.
המסקנה שלי שיש בעיה ב- WIFI במחשב. מה אני צריכה לבדוק? איך אפשר לתקן? אולי משהו בהגדרות?
דרך אגב יש לי אחריות של DELL אבל לא מתחשק לי להפקיד שם את המחשב לשבוע או יותר.

• הוסף לסימניות
אני גם עם DEEL
עשית בדיקת מהירות?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת? בבזק? עשיתי. אבל בכל מקרה אין בעיה במחשבים אחרים, רק בשלי.

• הוסף לסימניות
  1. אין קשר בין מהירות הגלישה בבזק לאלחוטי! תמיד האלחוטי הוא פחות...
  2. הרבה פעמים יש באיזור התשתית יכולת גלישה נמוכה יותר מהמהירות שנרכשה. צריך לבדוק בבזק!!!
  3. מהירות הגלישה באלחוטי קשורה למדי למרחק בין המודם למחשב!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הראוטר קרוב למחשב.
המחשב הקודם עבד בסדר.
במחשבים אחרים גם עכשיו בסדר.
המסקנה - הבעיה אולי בהגדרות הWIFI במחשב .
השאלה איך לבדוק ומה אפשר לעשות, חוץ מלפנות לDELL

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב חדש של DELL. מאז שקניתי אותו (שבועיים) הגלישה מאוד איטית, אני לא מצליחה להדפיס במדפסת האלחוטית ולא לשלוח מיילים שמצורפים אליהם קבצים.
אני גולשת עם WIFI. בחיבור עם כבל אין בעיה בשליחת מיילים או בגלישה, אבל עדיין יש בעיות בהדפסה (לפעמים מדפיס ולפעמים לא. וגם אם כן אחרי הרבה זמן.
בדקתי במחשב אחר ושם אין בעיה.
המסקנה שלי שיש בעיה ב- WIFI במחשב. מה אני צריכה לבדוק? איך אפשר לתקן? אולי משהו בהגדרות?
דרך אגב יש לי אחריות של DELL אבל לא מתחשק לי להפקיד שם את המחשב לשבוע או יותר.
מי התקין את מערכת ההפעלה?
דרייבר לכרטיס הרשת מעודכן?

• הוסף לסימניות
המחשב מגיע עם מערכת הפעלה מותקנת.
איך אני אדע אם הדרייבר מעודכן?

• הוסף לסימניות
לצערי עוד לא התמחתי בעניין, אך אני בטוח שהטכנאים המנוסים ידעו לעזור יותר.

איזו מערכת הפעלה מדובר?

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
א.

תעשו בדיקת מהירות
תכתבו בגוגל בדיקת מהירות ותנסו לראות מה ההפרשים בין הנייח לנייד

ב.

דרייבר? יכול להיות....

נשמח לקבל דגם מערכת מדויק לתת את הדרייבר המתאים

אפשר להגיע לזה ע"י

upload_2018-5-23_0-53-50.png

שם יש דגם המערכת

• הוסף לסימניות
‏‏לכידה1.PNG
זה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעניין גם לי הוא כותב כך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עם כבל רשת עובד מצויין

• הוסף לסימניות
לי אישית ההבדל בין הכבל לאלחוטי הוא כמעט פי שניים MB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה