בעיה בGMAIL בהוספת כתובות

• הוסף לסימניות
מי יודע מקור לבעיה הבאה, GMAIL בדפדפן גוגל כרום, לא נותן לי להוסיף עותק או עותק מוסתר או שמות נוספים לאחר כתיבת שם אחד, כשאני מסמנת עם העכבר על האזור של עותק או עותק מוסתר, הוא קופץ כל הזמן, ולא נותן להוסיף כתובות.
כך שכל הודעה המיועדת ליותר מאיש אחד אני צריכה לשלוח שוב במיוחד.

זה קורה לי ב5 תיבות מייל שונות, לכל כתובת שהיא.

תודה.

• הוסף לסימניות
גם לי, לפעמים כן ולפעמים לא.

• הוסף לסימניות
נכון, זה לא קורה תמיד אבל זה קורה הרבה,
כעת למעשה ניסיתי ללחוץ על שם הנמען כדי לראות לרגע את כתובת המייל שלו.
והוא לא מציג לי,
כביכול יש באג מהרגע שנרשם לו משהו בשורה הראשונה.

• הוסף לסימניות
הקפצה,
זה הולך ונהיה גרוע יותר ויותר, ברגע שאני כותבת מייל והקלדתי אות אחת, הלכה ההודעה, אני חייבת לפתוח הודעה חדשה ולו בשביל שינוי קטן ביותר של אות,
זו כאילו שורה בלתי נלחצת מרגע שהקלדתי בה תו אחד.
למה אני מקפיצה? כי זה סיוט לעבוד באופן הזה, חמש תיבות מייל שונות, כולן עם אותה בעיה, וברגע שאני צריכה לשלוח הודעה למספר אנשים, זה נהיה לא מציאותי.

לאף אחד אין רעיון? מה מקור הבעיה, אולי זה בגין כל תיבות המייל שפתוחות באותה העת?

• הוסף לסימניות
נכון זה ידוע.
כן, גם לי זה ככה עובד כל הזמן!

הפתרון הוא:
1. לכתוב את ההודעה והנושא
2. לסגור את ההודעה( אל דאגה , זה לא נמחק אלא נשמר בטיוטות)
3. לפתוח מהטיוטות את ההודעה הזאת

עכשיו לכתוב נמענים כמה שרוצים למי שרוצים בלי בעיות!!

• הוסף לסימניות
מי יודע למה גוגל לא נותן לי להוסיף אנשי קשר!?
אני לוחצת על איש קשר חדש והוא כותב לי - אירעה שגיאה בטעינת איש הקשר.
ואם אני עושה דרך הוסף לאנשי קשר שלי הוא כותב - נכשלה הוספת איש הקשר לקבוצה: אירעה שגיאת שרת.

• הוסף לסימניות
פשוט, עשיתי כהמלצתך, ולא עובד לי. הבעיה מחריפה. יש למשהו מושג? זה מזכיר את הבעיה שגרפוינט כותבת אבל יותר מעצבן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה