כללי בעיה בpdf - עזרה!!

• פותח הנושא shor
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היום סגרתי pdf אבל משהו מוזאר....

העבודה היתה שחור לבן ומה שקרה שהשחור נהיה כזה שחור אפור
איך אתם מסבירים את זה?????

• הוסף לסימניות
אינדי

• הוסף לסימניות
אולי הכונה לזה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 48 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
באמצעות הדיסטילייר?
ישנה תופעה ששחור RGB מומר לא נכון בדיסטילייר ל-CMYK.
אפשר לנסות יצוא, ללא המרת מרחב צבע. או לעבוד במרחב צבע CMYK/אפור.
כמו"כ, אפשר להגדיר בג'וב של הדיסטלייר שלא ימיר מרחב צבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;157024:
באמצעות הדיסטילייר?
ישנה תופעה ששחור RGB מומר לא נכון בדיסטילייר ל-CMYK.
אפשר לנסות יצוא, ללא המרת מרחב צבע. או לעבוד במרחב צבע CMYK/אפור.
כמו"כ, אפשר להגדיר בג'וב של הדיסטלייר שלא ימיר מרחב צבע.

זה לא דיסטילר זה רידר.. וגם בדפוס אמרו לי שזה יהיה בהיר אז שלחתי פורמט אחר אבל אני עדיין לא רגועה למה זה קרה???

• הוסף לסימניות
ולמה הייצוא לPDF מאינדיזיין יוצא אפור במקום שחור?

• הוסף לסימניות
גם לי היתה הבעיה הזו, ולאחר מאמצים רבים מצאתי שאם משנים את פרופיל הצבע ל-Coated FOGRA27 זה מסתדר.

אפשר לבדוק אם התוצאה נכונה באקרובט, תפריט מתקדם/הפקת הדפסה/תצוגה מקדימה של פלט, להעביר את העכבר על מקום שחור לגמרי בלי Tint, ולראות אם הוא מופיע כ-100 אחוז שחור בלי עירוב צבעי פרוצס אחרים.

חשוב:
בקובץ שמכיל גם צבעים אחרים חוץ משחור, אין לי מושג איך הם יוצאים בדפוס עם הפרופיל הזה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על העזרה המהירה!
אבל - עשיתי כך וזה לא שינה לי כלום...
(פרופילים מתוך תפריט עריכה, נכון?)

• הוסף לסימניות
צריך לוודא שבייצוא ל-PDF הוא לא משנה את הפרופיל בחזרה.
בתיבת הייצוא / Output לבחור No color Conversion או עדיף את הפרופיל הנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה