בעיה בWAMPSERVER

• הוסף לסימניות
אני תלמידה כעת במסלול בניית אתרים.
השבוע התחלנו PHP .
בשיעור הורדתי את התכנה WAMPSERVER והתקנתי על המחשב ללא כל בעיה. שמרתי את הקובץ על הדיסק הנייד שלי.
באתי הביתה. ניסיתי להתקין אותו על המחשב שלי. אבל אני לא מצליחה לפתוח אותו. מייד התוכנה קורסת...

הורדתי אחר מהאתר... ואותו סיפור.
זה הצילום מסך של ה- ERROR
אנא עיזרו לי לאתר את הבעיה ולפתור אותו...

קבצים מצורפים

• wamperror.png
    KB 38.4 · צפיות: 0
  • wamperror2.png
    KB 99.4 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
את צריכה להתאים את גירסת שרת WAMP, לגירסת מערכת ההפעלה.

• הוסף לסימניות
תודה. אכן זה לא תואם ל XP :(

• הוסף לסימניות
את צריכה למצא גירסא ישנה יותר. אם כי זה לא מומלץ, כי לא תוכלי להתקין עליו את התוכנות המעודכנות ומערכות ניהול התוכן העדכניות, רק גירסאות ישנות של המערכות - הכל מתקדם במקביל.

• הוסף לסימניות
2.4 כן מתאים? לבינתיים?
(עוד סיבה טובה לקנות מחשב חדש...)

• הוסף לסימניות
תנסי את זה

usbwebserver.com
זה תוכנה נוספת לשרת מקומי פחות בעייתית (לא דרוש לכבות את סקייפ)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
wamp זה תוכנה כמו כל הAMP שזה ראשי תיבות
Apachi
My sql
Php
את יכולה להוריד כל תוכנה אחרת מהסוג הזה והם יעשו את העבודה, לדוגמא mamp, xamp

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה