בעיה גדולה עם MYPAINT

• הוסף לסימניות
אל תשאלו- התקנתי את התוכנה והיא עשתה לי רק בעיות!! בהתחלה היא תקעה לי את כל המחשב, אז מחקתי והתקנתי מחדש. נו- לא נתקע. יופי! אז ישבתי וציירתי להנאתי ויצא לי ציור מקסים! חשבתי לעצמי- נהדר! נשתף את חברי הפורום. ואז....
התוכנה לא הסכימה בשום אופן לשמור לי את הציור!!! :mad:
היא טענה ש- image not found! הבנתם??? ובסוף כשבלית ברירה נאלצתי לסגור את התוכנה היא עוד מעיזה לשאול ברוב חוצפתה- לא חבל על 23 דק' עבודה של ציור שלא נשמר?...:eek::mad:
יש למישהו פתרון??:confused:

• הוסף לסימניות
בפעם הבאה שאת מציירת משהו והתוכנה לא נותנת לך לשמור עושים צילום מסך לפחות שיהיה זכר לציור.
באמת מוזר מה שקרה לך, איך ניסית לשמור?

• הוסף לסימניות
מאכזב נורא, אצלי קורה שהיא פשוט מפסיקה לפעול באמצע עבודה כשאני רוצה למשל לעבור מכלי אחד לאחר, ואז היא נסגרת וזהו, לא שמירה ולא בטיח ולכי תתפוצצי...:p

• הוסף לסימניות
באמת תוכנה קצת חלשה. כשניסיתי לעבוד על קובץ גדול (מבחינת פיקסלים) הוא עשה הרבה בעיות בשמירה.
אם כי ב"ה למצבים שלכן לא הגעתי! השם יעזור גם הלאה!

• הוסף לסימניות
ב"ה לא נתקלתי.
כשהוא שואל אותך לא חבל וכו', הוא לא נותן אופציה לשמור?

• הוסף לסימניות
הוא ביקש ממני לשמור- ברור, אבל כשבאתי לשמור הוא הודיע בחגגיות רבה שוב- image not found! ניסיתי לשמור בכל מיני סוגים ולא עזר לי וגם אח"כ כשרציתי לסגור את התוכנה היא נתקעה שוב. בסוף זרקתי אותה לפח בחגגיות...
אני אנסה שוב להתקין אבל יש לי תחושה שזה לא יעזור..
מישהו עבד איתה על מקינטוש? אולי הגירסה למקינטוש לא טובה?

• הוסף לסימניות
באמת חבל על שעות עבודה... זה מה שאני מציעה לך לעשות: ללחוץ על המקש print screen sys rq. זה ליד f12 להדביק בכל תוכנה-שהיא של מיקרוסופט ולשמור כתמונה.. קצת מסורבל, אך עדיף על ביזבוז זמן משווע. בהצלחה ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;683073:
אז תגידי שאת במקינטוש...

נו, ואז?
אין עוד אף אחד באיזור עם מק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה