כללי בעיה דחופה בפונטים

• הוסף לסימניות
קניתי פונטים, התקנתי כמו שצריך, איתחלתי את המחשב, אבל.. הם פשוט לא נראים לעין.
כשאני מתקינה פעם נוספת המחשב כותב לי שהם קיימים ושואל אם אני מעוניינת להחליף אותם
משהו נתקל פעם בכזו בעיה? מה עושים? אני זקוקה לכתבים דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
צרי קשר עם מי שמכר לך אותם.

• הוסף לסימניות
הם של פונטביט. הם אומרים שלא נתקלו אף פעם בכזה דבר.

• הוסף לסימניות
הכנסתי אותם לתקייה הרגילה של הפונטים.

• הוסף לסימניות
כתבו ע"ז פעם, ווינדאוס Xp בלי הsp2.
יכול להיות?

• הוסף לסימניות
זה לא פעם ראשונה שאני מוסיפה פונטים , עד עתה הכול היה כשורה.

• הוסף לסימניות
תנסי להוסיף סתם פונטים ותראי אם זה עדיין עושה לך את הבעיה...

• הוסף לסימניות
איזה סוג פונטים?

תרוטייפ או אופנטייפ? באיזו תוכנה אינם נראים?

• הוסף לסימניות
יש לך ווינדאוס אורגינלי?
תתקיני את Sp2, ואח"כ נשמע אם יש עוד את הבעי'.

• הוסף לסימניות
מה זה Sp2 , עד עכשיו התקנתי עשרות פונטים ולא קרה כלום...

• הוסף לסימניות
זה עדכון השני של ווינדאוס Xp
התקנתי גופנים של פונטביט על לפחות 10 מחשבים
על 2 מהם חלק לא נכנס, והבעי' היתה אז הsp2

• הוסף לסימניות
אפשר להתקין את זה אם אין Xp אורגינלי, אם כן איך? זה הגיוני אם עד לפני כמה ימים התקנתי פונטים של פונטביט חופשי על הבר?

• הוסף לסימניות
1) אפשר.
2) אם זה הגיוני, אולי לא. אבל קורה.

• הוסף לסימניות
רוב תודות לכל העוזרים והמייעצים. פונטביט שלחו לי את הכתבים פעם נוספת וראה זה פלא הבעיה נפתרה. אולי הם נדפקו בדרך או משהו, אולי השקל לקופת העיר עזר. מה שיהיה הם עובדים!!!!

• הוסף לסימניות
ברוך ה'. סוף סוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה