כללי בעיה דחופה בקורל

• פותח הנושא ayle
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מתוך מייל שקיבלתי לפני חצי שנה:

מדובר על קורל X3

מחיר מבצע של קורל לגרסאת שדרוג הינו $339 + מע"מ כולל משלוח ע"י שליח !

התוכנה מגיעה עם גם עם תמיכה וגם עם תפריטים בעברית !

בברכה,
עידן וקסמן
מנהל מוצר ומכירות
קרט ישראל בע"מ
אזור תעשייה חבל מודיעין
ת.ד. 969 שוהם 73142
נייד 052-3680131
טל. 1-599-592000 שלוחה 444
פקס. 03-9774343
אתר www.karat.co.ilhttp://www.karat.co.il/
דוא"ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מסנג'ר: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לנקי כפיים:
תודה רבה!
האם אני צריכה להתקין מחדש את הקורל בשביל זה, והאם זה בדוק לתמיד.

• הוסף לסימניות
לענ"ד צריך להתקין מחדש אבל אולי יש דרך להתקין על הקיים.
זה עובד בנתיים בסדר גמור כולל רישום מלא.

• הוסף לסימניות
לגרף: יש לי את הקורל 13 המקורי מקרט ואין שם תפריטים בעברית, אולי בזמן יותר מאוחר הם עשו

• הוסף לסימניות
בינתיים זה לא אומר, גם לי עבד שבועיים עד שהתחיל לעשות בעיות

• הוסף לסימניות
כן, אבל שם זו הייתה גירסת טרייל.
פה את עושה רישום מלא שעובר בשרת החברה וזה עובר...

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה לא להירשם, זה יעבוד גם בלי הרשמה

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עובד מצויין בינתיים

• הוסף לסימניות
קורל 14 - לעבוד על טבלאות פשוט חבל"ז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה