בעיה דיי מוזרה בקידוד לDVD בפרימייר

• הוסף לסימניות
אני מקודד לDVD והתוצאה יוצאת קווים קווים, בתנועה מהירה זה מורגש מאוד שיש בריחה של רצועות בתמונה.
אמנם זה לא היסטרי אבל זה דיי מעצבן ולא נעים לצפות כך בסרט, מבחינתי בלתי אפשרי להעביר את העבודה ללקוח כך.
מקווה שמישהו הבין על מה אני מדבר
יש הגדרה שכדאי לי לנסות לשנות שם?

פרוגרסיב וכאלה אמור להשפיע?
אגב פרימייר 2

• הוסף לסימניות
באקספורט להגדיר DEINTERLACE

• הוסף לסימניות
זה חלון האקספורט שלי ואני לא מוצאת את הנתון הנ''ל
מישהו יכול לעזור לי?....

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 214.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מקווה שזו הכוונה תתקנו אותי אם אני טועה

נכתב ע"י nomi;543416:
מישהו יכול לעזור לי?....
מקווה שזו הכוונה תתקנו אותי אם אני טועה

קבצים מצורפים

• תמונת קידוד.jpg
    KB 253.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה.. אבל איפה זה נמצא בcs4?

• הוסף לסימניות
למה אין לי אפשרות כזו?

• הוסף לסימניות
יש לך 2 לינקים בצד שמאל אחד מהם זה output כנסי אליו בתקווה שיש לך שם את הסימון

• הוסף לסימניות
אין לי!

• הוסף לסימניות
נראה שיש לך

נכתב ע"י nomi;543416:
מישהו יכול לעזור לי?....

אלא אם הלינק לא עובד

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 250.1 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
בתוך output אין לי שום אפשרות לסימון...
איפה אם כן זה יכול להופיע?
(אני גם תקועה עם הבעיה הזו ואני רוצה לפתור אותה..)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 28.9 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה