בעיה ההתקנת ויזואל סטודיו 2015

• הוסף לסימניות
ניסיתי התקנת גרסת 2015 אקספרס וגם הPRO
וקבלתי הודעת שגיאה זו מה לעשות

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 32.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
למרות שנראה שההתקנה בוטלה על ידי המשתמש אבל לא היא הפסיקה מעצמה

• הוסף לסימניות
כנראה הסינון שלך חוסם חלק מהדברים שויזואל סטודיו מנסה להוריד מהרשת.

• הוסף לסימניות
אין לי על המחשב סינון

• הוסף לסימניות
כתוב שם בקטן log file תלחץ על זה ותעלה את הקובץ לכאן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;2257868:

הבהרה
למען הסיר ספק
לי על המחשב יש סינון
זה מחשב חדש של שלקוח שעתיד להסתננן
בברכת שנה טובה

• הוסף לסימניות
לי באתרוג עד היום יש בעיות עם הויזואל 2015 מהעדכון השלישי שלהם.
אם כל הרשת שלך בבית היא אתרוג, לא יעזור כיון שהוא חוסם חלק מהפריטים שבאים משם.
אם הלקוח שלך לא בררן מי יודע מה, וכן הוא לא "מתכנת-על-מן-החלל" אתה יכול להתקין לו בשקט את 2013 היציבה והנוחה שהרבה פיצ'רים נצרכים נתמכים בה. (כמו נוגט למשל). 2015 בעדכון השני עבד טוב גם באתרוג, אבל מכאן ואילך לא, וחבל כי זה תקע אותי מאוד. (גם לנוגט יש אי אילו אופציות, אבל אכ"מ).

• הוסף לסימניות
לפי הכתוב החבילה פגומה.
הכי טוב שתוריד גירסה מלאה מחדש.

• הוסף לסימניות
למעשה התקנתי כמה התקנות של .NETFramework
לגרסותיו השונות ומשונות ועבד בסדר עד סוף ההתקנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה