דרוש מידע בעיה הזויה בועדת קבלה למעון

• הוסף לסימניות
לי הם כתבו שחסר מסמכים, כשאני נכנסת לבדוק מה חסר כתוב המסמכים הם: אין הערות.

• הוסף לסימניות
מה שקורה לי עכשיו
יש למישהי פתרון
אני מנסה להגיש בקשה לדרגה
קיבלתי מייל שהורה 2 צריך למלאות נתונים
צפה בקובץ המצורף 1949543
צפה בקובץ המצורף 1949544

אני לוחצת על הקישור - מבקש ממני תעודת זהות של הורה 1 (?)
מכניסה שלי מביא אותי לכל הנתונים שכבר מילאתי...

מכניסה את של בעלי
צפה בקובץ המצורף 1949564
הוא כאילו מראה ששמתי את הפרטים שלי בהורה 2?
אז למה בהודעה שיבלתי במייל מופיע לי שאני הורה 1?
צפה בקובץ המצורף 1949568

כתבתי רובוט אנושי
אדם
מתוכנת שקשה לפתח איתו שיחה.
הוא מדבר רק טכני יבש
אבל הוא יעיל

מה שקורה לי עכשיו
יש למישהי פתרון
אני מנסה להגיש בקשה לדרגה
קיבלתי מייל שהורה 2 צריך למלאות נתונים
צפה בקובץ המצורף 1949543
צפה בקובץ המצורף 1949544

אני לוחצת על הקישור - מבקש ממני תעודת זהות של הורה 1 (?)
מכניסה שלי מביא אותי לכל הנתונים שכבר מילאתי...

מכניסה את של בעלי
צפה בקובץ המצורף 1949564
הוא כאילו מראה ששמתי את הפרטים שלי בהורה 2?
אז למה בהודעה שיבלתי במייל מופיע לי שאני הורה 1?
צפה בקובץ המצורף 1949568

• הוסף לסימניות
צריך להתנתק לגמרי מהחשבון, לסגור את כל הכרטיסיות הפתוחות, ואז להתחבר מחדש עם הפרטים של הורה 2.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה