בעיה - המחשב מקפיץ הודעה בלתי נראית אחת למספר שניות - למישהו יש פתרון??

• הוסף לסימניות
בשבועות האחרונים יש לי בעיה שלא הצלחתי לעלות עליה.
אני כותבת בחלון מסוים - פתאום כותר החלון מ -כחול [פעיל] הופך לבן [-לא פעיל], כאילו לחצתי על חלון אחר, או כאילו המחשב הקפיץ הודעה כלשהי, אלא שאין שום הודעה או אפשרות לדעת מה הוא מקפיץ.
זה מרגיז מאד, כי לפעמים אני תוך כדי הקלדה פתאום מזהה שה'סמן' כלל לא בחלון, כי החלון הפעיל התנתק ואני "כותבת באוויר"...
אודה לכל המסייע!

• הוסף לסימניות
מדובר במחשב נייד?

אם כן יתכן שזה קורה בגלל העכבר מגע, בד"כ יש אפשרות לנתק אותו.

אם לא, כדאי לבצע סריקת וירוסים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתמתענין;n4890217:
מדובר במחשב נייד?

אם כן יתכן שזה קורה בגלל העכבר מגע, בד"כ יש אפשרות לנתק אותו.

אם לא, כדאי לבצע סריקת וירוסים

מדובר במחשב נייח, ויש בו אנטי וירוס של ESET

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין פתרון??

• הוסף לסימניות
אני הייתי משתמש עם ()GetFocus או ()GetActiveWindow לעלות איזה תוכנה גונבת את הפוקוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משחזר מידע;n4891088:
אני הייתי משתמש עם ()GetFocus או ()GetActiveWindow לעלות איזה תוכנה גונבת את הפוקוס

אפשר יותר פרטים? איך משתמשים עם זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה