בעיה ווינדוס 10 עם תוכנות ADOBE CC

• הוסף לסימניות
לאחר הרבה בעיות זיכרון בווינדוס 10 ביחד עם תוכנות אדובי -
כלומר לקוחות מעדכנים שבווינדוס 10 השימוש בזיכרון של תוכנות ADOBE CC, מוכפל, ביחס לאותה תוכנה ובאותו קובץ בווינדוסים קודמים, אי לכך נודע לי מאדובי שהם אינם ממליצים כרגע על ווינדוס 10 אלא או על 8.1 או על 7, משום שחלוקת הזיכרון לא עובדת טוב בווינדוס 10.
הם אומרים שבגירסה הבאה של התוכנות, מערכת ניהול הזיכרון תהיה של אדובי עצמם ולא תלויה בווינדוס וממילא הכל יפתר.

בקיצור אל תשדרגו לווינדוס 10 גם לא מפרמוט מלא. (לעובדי תוכנות אדובי CC)

המשך יום נפלא.

• הוסף לסימניות
למישהו יש עוד ספק בנושא ווינדוס 10 ?????
אם לא חייבים ממש - פשוט לא מתקינים!!!!!

• הוסף לסימניות
בלי קשר לאדובי. ווינדוס 10 התקנה נקייה- אני לא רואה שום סיבה לא להתקין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2148759:
בלי קשר לאדובי. ווינדוס 10 התקנה נקייה- אני לא רואה שום סיבה לא להתקין.

יותר מזה , אני ממליץ מאוד כן להתקין.
שלא לדבר על זה שחומרות חדשות כמו NVME בכלל לא רלוונטי לשים על 7.

תודה 7 , היה נחמד, הגיע הזמן לזוז.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;2148700:
לאחר הרבה בעיות זיכרון בווינדוס 10 ביחד עם תוכנות אדובי -
כלומר לקוחות מעדכנים שבווינדוס 10 השימוש בזיכרון של תוכנות ADOBE CC, מוכפל, ביחס לאותה תוכנה ובאותו קובץ בווינדוסים קודמים, אי לכך נודע לי מאדובי שהם אינם ממליצים כרגע על ווינדוס 10 אלא או על 8.1 או על 7, משום שחלוקת הזיכרון לא עובדת טוב בווינדוס 10.
הם אומרים שבגירסה הבאה של התוכנות, מערכת ניהול הזיכרון תהיה של אדובי עצמם ולא תלויה בווינדוס וממילא הכל יפתר.

בקיצור אל תשדרגו לווינדוס 10 גם לא מפרמוט מלא. (לעובדי תוכנות אדובי CC)

המשך יום נפלא.

תוכל לפרט יותר ?

מאוד התפלאתי ממה שכתבת , כי יש לי הרבה מחשבים בחוץ עם 10 ו CC2015 ולא שמעתי שום תלונה מיוחדת (ומשגעים אותי על דברים פעוטים מזה בהרבה)

בכל אופן עשיתי בדיקה
לקחתי מחשב די סטנדרטי , דל XPS8700 , עם מעבד I7-4770S ו 16GB זיכרון , כרטיס מסך בינוני GTX760 .
שמתי עליו שתי התקנות
WIN10 מעודכן , עם CC2015 האחרון , ו WIN7 כנל עם CC2015.
עשיתי בדיקה ככל שידי מגעת , גם של צריכת זיכרון וגם של ביצועים והם כמעט זהים , עם יתרון קל בביצעוים ל 10.
אני אשדל בערב להעלות את הסירטונים , אולי פשוט לא אימצתי מספיק את המערכת.
תוכל אולי לפרט יותר באיזה פעולות זה וקרה ?

• הוסף לסימניות
באפטר אפקטס, בעת רינדור סרט, הזיכרון נמתח עד קצה גבול היכולת.
אולי על זה הוא מדבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סבתא111;2151554:
באפטר אפקטס, בעת רינדור סרט, הזיכרון נמתח עד קצה גבול היכולת.
אולי על זה הוא מדבר.

דווקא בדקתי את זה
אין הבדל בין 7 ל 10 בנקודה הזאת.

יש הבדל גדול בין הגירסאות של אדובי בזה.
מ 2015 הם שינו לגמרי מערכת ניהול היזכרון והעיבוד של ה AE
עד אז היה אפשר לשלוט בהקצאות הזיכרון והליבות ולרנדר כמה פריימים בו זמנית
זה קיים בעיקרון היום אבל המערכת עושה את זה אוטומטית ללא התערבות המשתמש, הם משפרים את זה כל הזמן , בינתיים זה פחות אופטימלי ממה שהיה אפשר להגיע באופן ידני ב CC14 במיוחד אם במשבים חזקים עם יותר מ 4 ליבות , אבל הם מודעים לזה וכל הזמן משפרים.

• הוסף לסימניות
המקסימום שהייתי בודק הוא, להפעיל פריים95 ואז להפעיל רינדור.

• הוסף לסימניות
אני הכי אוהב את 8.1 בתוספת classic menu.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;2152639:
אני הכי אוהב את 8.1 בתוספת classic menu.

הייתי כמוך עד שהתקנתי TH2 זה בכלל לא אותו דבר כמו של TH1 זה הרבה יותר נוח ויפה.

• הוסף לסימניות
יש גם classic shell לווינדוס 10...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2153151:
יש גם classic shell לווינדוס 10...
אז מה אני מרוויח חוץ מלשתף נתונים ולקבל עדכונים כפויים????

בעיניים שלי ווינדוס זה סך הכל מרכבה לכמה תוכנות שאני משתמש וכל עוד זה עובד אין סיבה להחליף.

• הוסף לסימניות
אני גם עדיין עם ווינדוס 8.1.
את העדכונים הכפויים אפשר לבטל.
אבל אני צריך איכשהו להצדיק את הסיבה שאני ממליץ ללקוחות לי להתקין את ווינדוס 10 april... צוחק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2157673:
לא יודע אם קשור אבל לכל אלו שהתהליך של אדובי CEPHtmlEngine סוחב הרבה משאבים הנה פיתרון מצד אדובי https://helpx.adobe.com/x-productkb/global/high_cpu_usage_cephtmlengine.html

זה שני נושאים
הוא דיבר על צריכת זיכרון , זה מדובר על מעבד.

בנוסף , מה שמתואר שם הוא תקלה , זה קורה כשהתוכנה של אדובי לא מצליחה לרשום את LOG.
הוא דיבר על חוסר ניצול של יזכרון לא מחמת תקלה אלא כחלק מהצורה שבה בנויה מע ההפעלה.

אני עדיין לא מצאתי לזה שום זכר (עכפ ב 2015.3) עוד לא עלה בידי להתפנות להלעות את התמונות והסרטונים , אולי יעזור ה ואוכל בהמשך השבוע.

• הוסף לסימניות
התקנתי כמה וכמה מחבים עם התוכנות הנ"ל ללא שום בעיה
ווינדוס 10 התקנה נקיה מומלצת מאד -שדרוג בחיים לא(!)
פופקו תוכל לפנות אלי בפרטי ואסביר לך כיצד לנהל את הזכרון של תוכנות ADOBE

• הוסף לסימניות
מה מומלץ היום?

• הוסף לסימניות
הקפצה -
האם היום יש עדיין עניין להישאר ב win 8.1 או שאפשר לשדרג בשקט?

• הוסף לסימניות
הקפצה -
האם היום יש עדיין עניין להישאר ב win 8.1 או שאפשר לשדרג בשקט?
אני עובד עם אינדזיין 2018 על windows 10
בד"כ יציב ומהיר יותר מאשר בגירסאות נמוכות של indesign ושל windows

• הוסף לסימניות
CC2018 עובד מעולה עם ווינדוס 10 האחרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה