בעיה חדשה בג'ימייל!

• הוסף לסימניות
כנראה לחצתי על איזו הגדרה בטעות, משהו יודע?
ברשימת הצ'אט אני לא רואה את הסמלים (העיגול הירוק/ אפור...) ובמקום העיגול ליד השם שלי יש X אדום ובעוד כמה מקומות.
ועוד משו: מיד כשאני פותחת את החשבון מופיעה לי ההודעה הבאה:
מה הכוונה :confused:

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    KB 38.3 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
ההודעה: "אופס! התמונה שבחרת לא הועלתה"
שימו לב שגם לא רואים שום סמל לא פח, לא רענן....

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה ואשמח אם מישהו יודע למה זה ואיך מתקנים את זה.

• הוסף לסימניות
נראה משהו שקשור לחסימה...

• הוסף לסימניות
זה לא היה לי עד עכשיו, פתאום לפני כמה שעות...

• הוסף לסימניות
אצלי זה התחיל מאתמול

• הוסף לסימניות
אז זאת בעיה כללית של ג'ימייל?

• הוסף לסימניות
אצלי הכל רגיל.
האם שניכם חסומים עם אותה חסימה?
כמו"כ עם איזה דפדפן זה קורה?

• הוסף לסימניות
לי יש גוגל כרום ואתרוג (עד עכשיו זה לא היה לי)

• הוסף לסימניות
לי יש רימון הרמטי (אני לא יודעת אם זה קשור) וזה קרה לי לפני כמה ימים, הנציג הסביר לי שזה משהו בהגדרות של אתרים מאובטחים וזה קורה מדי פעם הוא הסביר איך לשחרר את זה ע"י כניסה לאתר של רימון (אם יעזור למישו, לאכפת לי לפרט את השלבים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפור שיר;859383:
לי יש רימון הרמטי (אני לא יודעת אם זה קשור) וזה קרה לי לפני כמה ימים, הנציג הסביר לי שזה משהו בהגדרות של אתרים מאובטחים וזה קורה מדי פעם הוא הסביר איך לשחרר את זה ע"י כניסה לאתר של רימון (אם יעזור למישו, לאכפת לי לפרט את השלבים)

אני ישמח כי גם לי יש רימון הרמטי

• הוסף לסימניות
אם תוכלי בבקשה לשלוח לי את הפירוט אני אשמח מאוד
תודה רבה.....!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
בימים האחרונים יש לי את הבעיה המתוארת באשכול זה.
כשאני פותח את gmail ב"גלישה בסתר" הבעיה לא קיימת, וזה אומר לכאורה שהבעיה היא במטמון/קבצי קוקיס, אבל ניקיתי הכל והבעיה עדיין קיימת.
אודה מאוד לעזרה.

• הוסף לסימניות
פתרון למי שזה קורה לו -
אפשר להקטין את המרחק מתצוגה (על ידי לחיצה על -Ctrl), ואז להחזיר (0 Ctrl), לי זה הצליח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה