בעיה כרום נתקע עם פרוג

• הוסף לסימניות
מי יודע ומכיר בעיה בכרום - קורה לי רק באתר פרוג כבר כמה חודשים. כל פעם אחרי כמה דקות של דפדוף באתר פרוג הדפים נתקעים פתאום - כל הדפים הפתוחים בבת אחת יחד, ואינם מגיבים. גם לסגור ע"י X את הדף א"א. כלומר תקוע לגמרי. צריך ללחוץ על ה X כ10 פעמים עד שהדף נסגר. זה קורה רק בכרטיסיות פתוחות של פרוג. אם יש כרטיסיות אחרות פתוחות במקביל - הן כן עובדות רגיל.

מישהו נתקל?

כרום גרסה אחרונה - 53.0.2785.143
windows 7 pro. 32 bit.

תודה.

• הוסף לסימניות
נסי לבצע איפוס כרום בקליק עם הקובץ שהעליתי לאשכול....

• הוסף לסימניות
נסו את האשכול שלי. תעדכנו מה קורה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2261699:
נסו את האשכול שלי. תעדכנו מה קורה

תודה.
ניסיתי. הרצתי את קובץ האצווה, אך ללא תועלת. עדיין קורה וקורה. :mad:
עוד עיצה? אני רואה שהרבה נתקלים בזה גם. מסתבר אולי שמשהו בפרוג גורם לכרום לקרוס??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנכי הקטנה;2261788:
גם לי קורה הרבה מאד

ג"א מצטרף להנ"ל....

עריכה: בקשר לפיירפוקס - אני לא רוצה להתקין סתם דברים על המחשב, יש את הדפדפן הזה בגרסה ניידת?

• הוסף לסימניות
לכל הנתקלים, נסו להשתמש בפיירפוקס באותה צורה וראו אם קורה אותו דבר.....

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה קורה. די הרבה. מה שאני עושה אני פשוט סוגר את האתר ופותח אותו מחדש, זה עוזר.
אולי לא עומד בעומס המשתמשים בבת אחת. או שמותאם יותר לטלפונים ניידים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו הסתדר לו מאז?
כי אצלי זה עדיין עושה בעיות. (רק בכרום)

• הוסף לסימניות
התחדש מאתמול...

• הוסף לסימניות
יש פתרון?

• הוסף לסימניות
הקפצה... אצלי עדיין קורה... רק בכרום. באקספלורר לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה