כללי בעיה | למי יש פתרון - סגירה בקורל

• הוסף לסימניות
נתקלתי בתקופה האחרונה בבעיה שמקשה עלי את העבודה:
בסגירה ל-PDF הקובץ מתקבל במראה אפרורי, כאילו יש עליו כמין ערפל.
במיוחד בקבצים בהם יש צבע אדום - הצבע ממש נעלם!
האם מישהו יודע אם הבעיה קשורה למשהו בהגדרות? וא"כ, בהגדרות של ה-EPS או ה- PDF?
ואולי בכלל זו בעיה שקשורה לתוכנה ממנה סוגרים?
(אני סוגרת מקורל. ויש לציין שהבעיה החלה כאשר עברתי לעבוד בקורל X3 - יש קשר?)
הבו פתרון דחוף...!!!

• הוסף לסימניות
תעלה שני קבצים. קובץ קורל וקובץ פידיאף מאותו קובץ, ונראה איפה הבעיה.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי לאחר שהתחלתי לסגור PDF ללא שיטוח שקיפות (מיועד לבתי דפוס עם ריפים תומכים)
נראה לי זו מן אזהרה שהקובץ לא משוטח שקיפות וזה לא אמור להשפיע בדפוס. ייתכן ויש קשר לבעיתכם?

• הוסף לסימניות
נו , מה אמרת? לשטח שקיפויות?
איך עושים את זה בקורל?
חשוב לי מאד.
חוץ מזה גם הpdf שלי בתצוגה היה נראה מטושטש בכל מקום שהיו אפקטים- למרות שבהדפסה יצא רגיל.
אז אשמח לשמוע על שיטוח אפקטים
תודה

• הוסף לסימניות
ונתנו, העלתי קובץ PDF וקובץ JPEG (קובץ קורל כבד מדי) ההבדלים זועקים לשמים.
דחוף דחוף עזרה!!!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 142.7 · צפיות: 12
  • 83769.pdf
    KB 524.8 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מה זאת אומרת שיטוח שקיפות??? לא זכור לי שהשתמשתי בזה פעם, כך שלא נראה שזו הבעיה...

• הוסף לסימניות
מה קורה? למה לא עונים לי??????????????

• הוסף לסימניות
לא עונים לך כי אתה לא מעלה קובץ קורל, ואי אפשר לבדוק את הצבעים האמיתיים.
תעלה עם ה:
www.send6.com

• הוסף לסימניות
אגב, עבודה יפה.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח לעלות!!!
איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
כמה מ"ב זה?
תעשה ZIP, ואם זה פחות מ9.5 מ"ב תוכל להעלות לכאן.
ואם יותר תעלה עם האתר הנ"ל.

• הוסף לסימניות
זה יותר מעשר, וכתבתי לך שאני לא יודע לעלות באתר ההוא אשמח לקלב הדרכה.

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לפתרון דחוף!
תוכל לתת לי הדרכה כיצד להעלות ב SEND6 ?

• הוסף לסימניות
הנה

• הוסף לסימניות
תודה גדולה, אני מנסה.
האם בכתובת הנמען איני צריכה כתובת אמיתית (למשל שלך)?

• הוסף לסימניות
סליחה שלא עניתי קודם פשוט לא נכנסתי.
אין לי מושג אם קשור, ואין לי הכרה כ"כ עם קורל (למרות שידוע לי שהיא מאוד נוחה בסגירה לPDF עם אפקטים) מה שנראה שקרה כאן כאילו עשו את העבודה בפריהנד וסגרו לPDF...
האם בדקתם שאתם: א. על צבעי CMYK,
ב. שאין צבעי ספוט בעבודה
ג. אולי הגזמתם הפעם עם האפקטים
ד. האם בקורל יש הגדרה לגובה הפיקסלים בעבודה המיוצאת?(כמו בפריהנד)
ה. בדקתם היטב את הגדרות ה-PDF.
ו. הפעלתם אפקט בקורל על הליצן?? (המיובא מפוטושופ) זה עלול לעשות בעיות

לגבי נושא השיטוח שקיפות, מאז ומתמיד כאשר סגרתי ל-PDF מאילוס' (עברתי אליה אחרי שגיליתי שהיא לא עושה בעיות ביצוא ל PDF, באפקטים כמו הפריהנד) לצערי היו -בעיקר בשימוש מוגזם באפקטים-פסים לבנים על העבודה. את העבודות תמיד סגרתי דרך הדיסטילר ב פרס קואליטי, ואיכשהו הסתדרתי אם היו בעיות הייתי מייצאת את כל הרקע שבניתי ל PSD, מייבאת שוב וסוגרת לPDF , מסורבל אבל לא היה לי פיתרון אחר ולא רציתי לוותר על האיכויות אליהם הגעתי באילוס'.

עד שמשתמשת בשם ZAP, חידשה לי חידוש עצום (לאחר תיסכול של שנתיים והשלמה עם המצב), היא הסבירה לי שניתן לעשות SAVE AS, ל PDF, ושם (במידה והריפ של בית הדפוס תומך בסוג הזה של הPDF, זאת יש לברר עם בית הדפוס) מאקרובט 5 ומעלה אין צורך לבצע כלל שיטוח שקיפות ואז אין את תופעת הפסים הלבנים ושאר מרעין בישין (כל מיני עננים אפורים, סביב אפקטי מעברים או עיוותים אחרים וכו') שנוצרים משיטוח השקיפות שלא מתמודד היטב עם תרגום השכבות לשכבה אחת ללא שקיפות. הגילוי הזה שימח אותי מאוד ואני בהחלט עושה בו שימוש. מה שכן הקובץ גדול יותר וצריך (לצורכי הגהה) לסגור לאיכות הכי קטנה, להיזהר לא להעביר לדפוס בטעות, תמיד לבדוק לפי איזו איכות סוגרים.
מקווה שעזרתי.

ולגבי האפור על ה PDF, לא נראה לי שזאת הסיבה (לפי מה שפתחתי) אך מצד שני אינני מנוסה בקורל וקצת קשה לי להבין מה היתה הבעיה. בכל אופן בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה... (הבעיה עם התמונות האפורות)
הפסקתי לשמור לPDF דרך הקורל (PUBLISH), אלא להדפיס ל-PS, ומשם לדיסטילר...
ובאמת הבעיה נעלמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רכט4;81324:
העלתי. האם עבר??????
ברגע שזה עובר, אתה מקבל לינק להורדה. אחרת איך זה יגיע לכאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רכט4;81310:
תודה גדולה, אני מנסה.
האם בכתובת הנמען איני צריכה כתובת אמיתית (למשל שלך)?
בעקרון צריך, אחרת אין מישהו שמקבל את זה (אני שולח לעצמי בדרך כלל) אבל אתה יכול לסמן 'ווי' שישלח לך את האימייל גם, ואז אין צורך באימייל אמיתי של נמען רק של שולח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה