כללי בעיה מוזרה באינדזיין, CS6

• פותח הנושא RCpro
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
החל מיום חמישי האחרון נתקלתי בבעיה מוזרה של שתילת ריווח אחרי אות ראשונה בתחילת שורה.

אין קשר למחשבים (כמה מחשבים). אין קשר לקבצים (כמה טמפלייטים שנוצרו על ידי אנשים שונים בצורות והגדות שונות, בלי העתקה מאחד לשני). אין קשר לפונטים (פרנקריל של פלרון ושל מאסטר פונט).

אין עקביות לבעיה. יום כן יום לא, היום לא למשל...

הבעיה רק ב-CS6.
מצו"ב צילומסך של CS5 ו-6

אם מישהו שמע על משהו, נשמח אם יעדכן לתועלת כולם.

קבצים מצורפים

• CS6.PNG
    KB 57.8 · צפיות: 20
  • CS5.PNG
    KB 39.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
שים לה שזה לא בכל המילים.
שאלת את אדובי?

• הוסף לסימניות
לא זו בלבד. אם אני אושה איזשהו שינוי, יישור לגריד או ביטול, או כל דבר שמזיז בטיפונת את הטקסט, הבעיה עוברת לשורות אחרות. אין שום עיקביות.

לא שאלתי.

• הוסף לסימניות
בדקת באינדיזיין את המרווח בין המילים והאותיות?
בחר שורה ובצירוף מקשים כונטרול אלט \

• הוסף לסימניות
כל דבר שאעשה, אם הוא מזיז משהו בטקסט הבעיה תיפטר ותעבור לשורה/פיסקה אחרת.

• הוסף לסימניות
יש להרבס סקריפט שמקפיא שורות.

• הוסף לסימניות
מצו"ב תמונה עם סימנים.

מה שרואים בהודעה הראשונה זה אותו הקובץ שנשמר ב-IDML עבור CS5. אם אני פותח את ה-IDML ב-CS6 הבעיה לא נפתרת...

קבצים מצורפים

• CS6 עם סימנים.PNG
    KB 64 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;949031:
מצו"ב תמונה עם סימנים.

מה שרואים בהודעה הראשונה זה אותו הקובץ שנשמר ב-IDML עבור CS5. אם אני פותח את ה-IDML ב-CS6 הבעיה לא נפתרת...
מי יודע אולי זה קשור למיקוף, נסה לכבות אותו.

• הוסף לסימניות
הפונטים מאוחסנים בתיקיית הפונטים של אדובי?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה, פתחתי על זה אשכול לפני כשבועיים
לא מצאתי לזה פיתרון.. עימדתי את הקובץ בCS5, אח"כ זה חזר לעבוד כרגיל
מין באג כזה

• הוסף לסימניות
נסה לתת ידנית צימוד אותיות OPTICAL.

• הוסף לסימניות
תנסה את זה:
תשנה הcomposer לsingle line composer.
עזר?
תשנה אותו שוב לparagraph composer.
עדיין בסדר או לא?

• הוסף לסימניות
אליעזר, תהיה בטוח שלפני שrcpro פתח את האשכול הוא ניסה:
מיקוף. גריד. Composer. החלפת גופנים. ייצוא והדפסה. שמירה כidml. לפתוח בקובץ חדש. לשחק עם הטורים. עם הזחות השורות. עם הלידינג. הקרנינג. המרווחים בין המילים. החלת את הסגנונות מחדש. ביטול הסגנונות. ליגטורות. משחקי אופנטייפ. ייצוא לטקסט יוניקוד והבאה מחדש. וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;949598:
אליעזר, תהיה בטוח שלפני שrcpro פתח את האשכול הוא ניסה:
מיקוף. גריד. Composer. החלפת גופנים. ייצוא והדפסה. שמירה כidml. לפתוח בקובץ חדש. לשחק עם הטורים. עם הזחות השורות. עם הלידינג. הקרנינג. המרווחים בין המילים. החלת את הסגנונות מחדש. ביטול הסגנונות. ליגטורות. משחקי אופנטייפ. ייצוא לטקסט יוניקוד והבאה מחדש. וכן הלאה.

אכן לא שמתי לב למי אני עונה.
ודי לחסידה שיצאה בשלום...

• הוסף לסימניות
פעם זה קרה לי עם פונט של פונטביט, רק בצמדי אותיות מסוימים.
האם הבעיה מתרחשת בכל פונט שהוא?

• הוסף לסימניות
ראשית, אבקש להודות לכל אלו שטרחו לפתוח את האשכול, לקרוא, לראות את התמונות, לאמץ את המוח ולנסות לעזור.

לגופו של עניין:
אליעזר, ניסיתי לבטל מיקוף.
מנדלה, הפונט הספיציפי (לא כל הפונטים במסמך), מאוכסן בתיקייה של אינדי.
חיטובים, ניסיתי.
הארבס, חפרתי בכל מה שזז, אפשר לשלוח אליך קובץ? אולי נגלה שהבעיה היא רק בפיכסי.
שרית, את יכולה לשחזר את הבאג שהיה לך ולשלוח קובץ לבדיקה אם הצרה הזו היא צרת רבים?
stsh, זה קרה לי בפרנקריל ש פלרון שמשווק ע"י פונטייפ, ובפרקנריל של MF.

מה שמחשיד אותי בסיפור שזו הפעם הראשונה שזה קורה לי, ובנתיים זה לא ממשיך (מלבד קבצים שנדפקו). ואני מפחד מה יקרה מחר...

עוד משו: גם אם פותחים ב-CS5 ושומרים כ-INDD ויפותחים ב-CS6, זה דפוק.

• הוסף לסימניות
אם חשבתי שזה היה חד-פעמי... קרה שוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה