כללי בעיה מוזרה באינדיזיין CS5 בפתיחת קובץ ישן של SC4

• הוסף לסימניות
אולי תוכלו לעזור לי.
עימדתי זמירון ב CS4 והכל היה בסדר.
במעבר מ CS4 ל CS5, קורה משהו מאד מוזר.
אני מצרפת תמונות להראות ואשמח מאד אם מישהו יסביר לי איך מתפטרים מהבעיה הזו.
כי ערכתי תיקונים בקובץ, ולא מתחשק לי לעשות הכל שוב.
התמונה הראשונה זה CS4 והשניה CS5.
ועכשיו זה גם לא נותן לי לשמור כ CS4.
התקלה הזו רצה לאורך כל הברכון, בעיקר במקומות שיש יישור לשני הצדדים

קבצים מצורפים

• CS4.jpg
    KB 231.2 · צפיות: 10
  • CS5.jpg
    KB 234.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
קרה לי פעם משהו דומה (ב-CS5 ), וזה הסתדר כשהחלפתי פונט. רק לשם הניסוי, תבדקי מה קורה עם פונט אחר. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זו בעיה להחליף פונט. ממש לא שייך.
אין דרך אחרת לפתור את זה?

• הוסף לסימניות
בדקת את ה- justification?

אולי זזו שם הערכים ולכן זה קורה דווקא ביישור לשני הצדדים

• הוסף לסימניות
לא שיניתי הגדרות.
רוב הטקסט מיושר לשני הצדדים, כשחלק יישור מלא, חלק למרכז וחלק לימין.
ורק בחלק מהמקומות זה עושה זאת.
מאד מאד מוזר.
הצטרכתי לעמד שוב באינדי CS4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה