כללי בעיה מוזרה באינדי בייבוא טקסט

• הוסף לסימניות
אני מייבאת טקסט מוורד, ומסמנת שייבא את הטקסט עם כל העיצובים שלו, והוא מייבא את כל העיצובים, אבל מתעקש להמיר את גודל הפונט במקומות שבהם הוא גודל 14, לגודל 12. מה יכולה להיות הבעיה פה? זו תוכנה משוגעת לגמרי!

וזה דחוף לי כי הסידור צריך להיות גמור עד סוף השבוע זה טונות של עבודה.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
ובנוסף היא גם רגישה. רק כתבתי על התוכנה שהיא משוגעת והיא בכלל קרסה לי.
משהו מוזר ביותר.

• הוסף לסימניות
למה את מעצבת את הטקסט בוורד ולא באינדי?
תסמני שיבוא ללא העיצוב ותעצבי באינדי עם סגנונות. זה הרבה יותר קל.

• הוסף לסימניות
אם התוכנה משוגעת לגמרי, למה שלא תעבדי על וורד?
אולי בכלל כתבן טוב?

• הוסף לסימניות
אם יהיה כאן הקובץ וורד, אני ימיר לך את זה לאינדיזיין שהוא לא יקרוס.

• הוסף לסימניות
אני לא עיצבתי את הטקסט בוורד, קיבלתי אותו בוורד.
וחלק מגיע עם העיצוב וחלק בלי. למשל בטקסט למטה, הכיתוב בגודל 14 פוינטס, והמקור ב- 12. לפעמים זה מגיע לאינדי כהכל 14, לפעמים הכל 12 ולפעמים כמו שצריך. לא מוזר? ורוב הטקסט הוא כזה.

בַּשָּׁמַיִם מִמַּעַל וְעַל הָאָרֶץ מִתָּחַת אֵין עוֹד (דברים ד לט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;209288:
אם יהיה כאן הקובץ וורד, אני ימיר לך את זה לאינדיזיין שהוא לא יקרוס.

זה 200 עמ' לפחות. מסובך מדי להעביר להתחיל שוב. חשבתי אולי יש איזה טריק שעוזר לתוכנה לעשות את מה שהיא נועדה לעשות.

• הוסף לסימניות
קודם כל, תבחרי את כל הטקסט, קליק ימיני: Clear all Overrides
עזר קצת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה