כללי בעיה מוזרה באינדי

• הוסף לסימניות
תסתכלו בתמונה המצורפת

בין המילים יש טאב יישור לשמאל (Shift+Tab) ופתאום נוסף רווח בין האותיות והמילה יוצאת מחוץ לגבול המסגרת. מחקתי וכתבתי אותן המילים שוב, וכלום לא עזר.

מה שמוזר עוד יותר הוא שאותה המילה 'ועתה', ועם הטאב הזה, במקומות אחרים במסמך נראית טוב.

נסיתי להוסיף בתחילת השורה מילים מהשורה הקודמת ע"י Shift+Enter וזה לא עוזר.

אבל אם אני מוסיף אותיות למילה "בסי' " הרווח בין האותיות נעלם.

הבעיה היא רק בפונט SBL Hebrew

:eek: מישהו יכול לעזור? :confused:

קבצים מצורפים

• 22.jpg
    KB 17.9 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
קובץ אינדיזיין פתוח של העמוד הזה שייך?

• הוסף לסימניות
איך שראיתי א"א להעלות כאן קבצים של אינדיזיין

• הוסף לסימניות
תעשה ZIP (רק עמוד זה)

• הוסף לסימניות
אם לא אכפת לך אני מעדיף לשלוח באימייל, תשלח לי הכתובת באישי

וזה לא רק בגלל שאני אוחז שאין זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
ב"ה פתרתי הבעיה.

הבעיה היתה שהסגנון תו הוגדר לצימוד אותיות אופטי, כששיניתי אותו לצימוד ע"פ המטריצה (כלומר הקרנינג שמגיע עם הפונט) הוא הסתדר.

הפתרון בזכות הרעיון של Harbs, יהודי משלנו מומחה עצום באינדי

ותודה רבה לונתנו10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה