בעיה מוזרה בגוגל כרום

• הוסף לסימניות
בעיה מוזרה בגוגל כרום
הדפדפן לא נפתח
הוא מראה בשורת המשימות שהוא פתוח
וכשעוברים על הקיצור דרך שלו בשורת המשימות הוא מראה את החלונות הפתוחים כביכול
אבל למעשה החלונות לא נפתחים
ניסתי להסיר ולהתקין מחדש וכו' לא עזר כלום
כל המועדפים שלי שם וכו'
אשמח לכל עזרה

קבצים מצורפים

• כרום.png
    כרום.png
    KB 22.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תוציא את המועדפים ידנית מהמיקום שלהם במחשב:
C:\Users\USER NAME\AppData\Local\Google\<wbr>Chrome\User Data\Default
או בתוך תיקיית bookmarks

אח"כ תסיר עם ריבו,
הפעלה מחדש
ותתקין שוב.

• הוסף לסימניות
עשיתי כנ"ל ולא הועיל.

גם מה עם כל ההרחבות שמותקנות לי??

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה, ניסית להפעיל מחשב מחדש ?
אם כן, האם ניסית לדפדף בין החלונות באמצעות הכפתור של ווינדוס + tab ?
האם בדפדוף את לא רואה את החלונות הללו ? או שהם גם לא שם ?

אם לא עזר, סגור את הכרום, פתח את שורת המשימות וכתבי appdata לחצי אנטר, ושם בנתיב local\google\chrome שני את שם התיקיה userdata ל userdata.old .

פתח אותו מחדש.

• הוסף לסימניות
בטח שהפעלתי
אני מנסה לדפדף, הוא מראה שהוא קיים אבל כשאני נכנס הוא לא נפתח
הסרתי והתקנתי מחדש עם ריבו
ניסיתי כלי של גוגל לבדיקת תוכנות שמפריעות לכרום
שום דבר לא עזר :(

אם לא עזר, סגור את הכרום, פתח את שורת המשימות וכתבי appdata לחצי אנטר, ושם בנתיב local\google\chrome שני את שם התיקיה userdata ל userdata.old

לא הבנתי מה שכתבת
התכוונת לשורת הפקודה
ניסיתי ולא הצלחתי ליישם

• הוסף לסימניות
עדכון:
qwerrrewq, הצלחתי לבצע את מה שכתבת
אתה ענק!
אבל עכשיו אין לי שום מועדפים ושום הרחבות.... :(

• הוסף לסימניות
בתוך התקייה ששינית את שמה יש את כל הנתונים, תוכל לנסות להעביר את הנתונים לאט לאט חזרה עד שהוא ייתקע לך שובף תבין שזה הבעיה.

• הוסף לסימניות
לגבי המועדפים, שימי לב, ברגע ששינית את שם התיקייה ל old תיווצר לך שם עוד תיקייה בשם userdata, עליך להיכנס לתיקייה ששינית לה את השם לold - בתוכה יש תיקייה שנקראת Default ובתוכה יש הרבה קבצים, אחד מהם הוא Bookmarks,
העתיקי את הקובץ bookmarks לתיקיית userdata החדשה שנוצרה, לאותו מיקום בדיוק - תחת ספריית ה default.

כל זה את עושה כשהכרום סגור כמובן.

לגבי ההרחבות הייתי מציע לך להתקין אחד אחד מחדש ולראות שזה לא הורס לך שום דבר.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה