כללי בעיה מוזרה בהעלאת קובץ PSD לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
אולי מישהו פה מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה.
יש לי קובץ פוטושופ PSD בגודל 339.5 מ"מ ועוד 10 מ"מ שוליים. סה"כ 349.5 מ"מ
יצרתי קובץ אינדיזיין 339.5 מ"מ עם בליד של 5 מ"מ.
מה שאני לא עושה, זה לא מתאים.
יש הבדלים במידות.
האם המילימטרים של פוטושופ שונים מאלה של אינדיזיין?
זה לא נורא ברור לי איך לפתור את הבעיה כי אני לא רואה מה הבעיה.
אודה למי שיש לו פתרון לזה.

עוד תופעה מוזרה, אני מייבאת קובץ בגודל מסויים והוא מגיע בגודל אחר. הבדלים של מילימטרים אבל אני לא מבינה למה האינדיזיין משנה את המידות של הקבצים.
מישהו נתקל בבעיות כאלה?

• הוסף לסימניות
הנה הדוגמא של הבעיה.
יש לי פאנל קדמי 215 מ"מ
שדרה 9.5 מ"מ
פאנל אחורי 215 מ"מ

סה"כ 439.5 מ"מ
יצרתי שני אובייקטים של 215 מ"מ
אובייקט אחד של 9.5 מ"מ

התוצאה הסופית כמו שרואים בתמונה, הגודל של הקובץ קטן יותר מסך האובייקטים.
זה לא הגיוני.
מה עושים? אני צריכה לסמן שדרה ולייצא את זה לדפוס

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 638.6 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כאשר מכינים קובץ בפוטושופ ומייבאים לאינדיזיין
צריכים לפתוח בפוטושופ קובץ גדול יותר, לפי השוליים שאת מגדירה.
אם הגדרת 5 מ"מ בליד, תצטרכי להגדיל ב10מ"מ

• הוסף לסימניות
ברור. זה בדיוק מה שעשיתי, ראי למעלה מה כתבתי.

• הוסף לסימניות
ראשית, ברור שתהיה סטייה. פוטושופ סופר פיקסלים, אינדי סופר מילימטרים. תתכן סטייה של משהו כמו מאית המילימטר... :)

לא הבנתי מה רואים בתמונה, אבל אפשר לקצר הליכים:
כשאת בוחרת את הקובץ לאינדי, מה כתוב עליו? מה הגודל שלו?
(עכשיו מה שבחור זה השדרה, 9.5*200)

• הוסף לסימניות
הסתדרתי בסוף.
מה שרואים בתמונה זה שני גדלים זהים בדיוק, אבל בכל זאת לא אותו הדבר. רואים שהריבוע התכלת פורץ מהגבול שלו באינדי.
ומה שמוזר לי זה שכאשר אני מייבאת קובץ בגודל ספציפי, הוא נכנס בגודל שונה, אז ידנית אני צריכה לעבור ולשנות.
נכון שמדובר בחלק של מילימטר, אבל זה מעצבן שצריך לעבור דבר דבר ולהגדיל/להקטין בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה