כללי בעיה מוזרה בסגירה מקורל... - לא דחוף

• הוסף לסימניות
כשאני סוגר PDF לסייטקס, חלק מהתמונות נהפכות לאפור. למה???

• הוסף לסימניות
אפור = GRAY? פשוט יוצא לך בצבעי שחור לבן? או שהוא משנה קצת מהתמונות?
והאם זה רק על חלק מסויים בתמונות? אולי הם לא CMYK/RGB, אולי הכנסת PDF לקורל ובעקרון זה לא תמונה, ולכן זה עושה לך בעיות?
תנסה לשנות את כל התמונות לCMYK ולייצא שוב.

• הוסף לסימניות
בעמוד הראשון יש תמונה CMYK שיוצאת בסדר.
בעמ' השני יש 2 תמונות, אחת C>YK ואחת RGB.... שניהם מומרות לאפור.
אם אני עושה יצוא ל-PDF ישירות מקורל - אין את הבעיה.

מעניין אותי לדעת למה זה קורה.
התמונות הוכנסו כ-TIF שטוח.

• הוסף לסימניות
מה קורה כשאתה עושה מזה CONVERT TO BITMAP פעם נוספת, גם לא יוצא לך טוב?

• הוסף לסימניות
לא עוזר.
אם אני סוגר ל-Adobe PDF, זה כן בסדר.
מה זה יכול להיות?
האיחור בתגובה זה בגלל שמשום מה לקח לו הדיסטלור הרבה זמן...

בדקתי את התמונות בפיטסטופ. הם אפור לכל דבר... לא משו בתצוגה.

• הוסף לסימניות
נשמע מוזר, תעלה את הקובץ.

• הוסף לסימניות
אם בעל הקובץ יאשר...
14 מ"ב.

• הוסף לסימניות
ונתנו, יש לך את הקובץ אצלך...

• הוסף לסימניות
אולי משהו בדרייבר דפוק.

נסה להוריד את הדרייבר ישירות מאתר סייטקס

• הוסף לסימניות
יתכן שזו באמת הבעיה, לי נדפק משהו בדרייבר אחרי כמה שנים שעבד יופי, הסרתי והתקנתי שוב, והכל הסתדר.

• הוסף לסימניות
איזה עמוד?

• הוסף לסימניות
הסתדרתי!!!
תודה לכולם!
ותודה מיוחדת לסטרט, ולגרפצ'קו.

• הוסף לסימניות
כנראה שיש לו תאריך תפוגה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה