כללי בעיה מוזרה בפוטושופ - הקבצים משתנים > ביחד!

• הוסף לסימניות
ערב טוב

יש לי בעיה מוזרה בפוטושופ,
עשיתי עיצוב מסוים לתמונה, עכשיו רציתי להעתיק את ההפקטים אז שיכפלתי את השכבה של התמונה ואז לחצתי לחצן ימני על השכבה המשוכפלת של התמונה ולחצתי החלף תמונה, בחרתי את התמונה החדשה ואז קורה משהו מוזר.
ברגע שאני לוחץ אישור להחלפה, התמונה מתחלפת בשני השכבות! ולא רק בשכבה שאני עורך עכשיו.

איך מבטלים את זה??

(אין לי סמל של שרשרת על השכבה)

תודה מראש לכולם!!

• הוסף לסימניות
למה לא להעתיק רק את הסגנון של האפקט ולהחיל אותו על האפקט הבא, מבלי להחליף תמונה באובייקט קיים.

• הוסף לסימניות
זה לא טוב לנו, כי משנה את הצורה גם וכו' וכו', זה לא אופציה טובה.

שכחתי לציין שמדובר ב"אוביקט חכם"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;889103:
זה לא טוב לנו, כי משנה את הצורה גם וכו' וכו', זה לא אופציה טובה.

שכחתי לציין שמדובר ב"אוביקט חכם"

הוא מותיב לה, הוא מפרק לה.

קליק ימני על האייקון של האובייקט חכם ולהפוך לשכבה רגילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;889109:
הוא מותיב לה, הוא מפרק לה.

קליק ימני על האייקון של האובייקט חכם ולהפוך לשכבה רגילה.

כן אבל ברגע שהוא מבטל את האוביקט חכם, אין את האפשרות של "החלף תמונה"

• הוסף לסימניות
אתה מחפש להעתיק אפקטים? קליק ימני על סימון האפקטים> העתקת סגנון אפקט.
אח"כ תדביק את הסגנון בכל שכבה שאתה רוצה.

חושב שיש אפשרות להפריד בין 2 אובייקטים חכמים, אבל זה סתם יסבך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה