כללי בעיה מוזרה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפתוח דף חדש. שיניתי את ההגדרות למה שאני צריכה, אבל כשאני באה לפתוח דף חדש נוסף- קופצות לי כל הזמן ההגדרות שהמחשב נתן בתחילה. ז"א: הוא לא "זוכר" לי את הבחירה האחרונה שקבעתי (מה שתמיד היה בעבר). הדבר מאד מקשה כאשר אני רוצה לפתוח מס' דפים חדשים ברצף ואז הכל יותר מסורבל ואיטי...

• הוסף לסימניות
תנסי למחוק את ההגדרות שקבעת קודם :
שתפתחי קובץ חדש יפתחו לך ההגדרות של הדף ויש לך אשפרות לעשות DELETE על ההגדרות שלך..
תנסי

• הוסף לסימניות
את זה כבר ניסיתי וזה לא הלך, אבל עכשיו כשפתחתי שוב את המחשב הכל חזר לקדמותו, כאילו לא היו דברים מעולם... הכל תקין!
כנראה בכל זאת המחשב שולט עלינו ללא סיבות הגיוניות;)

• הוסף לסימניות
יש סיבה!
בפוטושופ כשרוצים לפתוח קובץ חדש יש כל מני אפשרויות של גדלים בתוך ה- preset.
אם את פותחת גודל מסוים הוא זוכר את זה לפעם הבאה.
אא"כ
עשית באיזשהיא תוכנה במחשב, לא חשוב איזו, העתק לאוביקט מסוים.
בפעם הבאה שתפתחי קובץ- בתוך ה preset יהיה כתוב לך- clipboard
והאורך, רוחב ורזולוציה יהיו לפי גודל האוביקט שהעתקת.
(לכן לפעמים כשפותחים קובץ בלי לשנות שום דבר נוצרים קבצים בגדלים מוזרים...)
כשסגרת את המחשב הוא 'שכח' את ההעתקה ולכן זה חזר לקדמותו.

בכל מקרה-
גם לזה יש פתרון-
אם פתוח לך קובץ בגודל מסוים ואת רוצה לפתוח שוב את אותו גודל
יש ב-preset למטה את שם הקובץ שפתוח- בחירה בו פותח דף באותו גודל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה