בעיה מוזרה - הבו ישועה

• הוסף לסימניות
בעיה מוזרה כבר חודשיים.

כל פעם שאני מחברת את המחשב לאינטרנט - תוכנות הגרפיקה לא עובדות טוב.
לדוגמא: תמונות לא נפתחות בפוטו שופ
אי אפשר להזיז עם העכבר אוביקטים באינדזיין
וכו'..

נתונים לאיבחון
*התוכנות שלי חוקיות, (וחוץ מזה זה גם הפריע לפעילות במחשב ללא התוכנות)
*טכנאי בדק את המחשב ואין וירוסים,
*המחשב שלי מוסגל לקלוט עד 100 מגה גלישה,
*לפני חודשיים בערך החלפנו ראוטר ובערך מאז התחילו הבעיות,
אך אני לא יודעת אם זה קשור לזה. בכל אופן קלטתי אינטרנט גם עם נט-סטיק של חברה אחרת וגם איתו אותה הבעיה מופיעה

אז איפה הבעיה???
מישהו נתקל פעם בדבר כזה מוזר??

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי, על איזה גרסת PS מדובר?
זה אופייני רק למוצרי אדובי?

• הוסף לסימניות
אולי הבעיה בתוכנה בו את גולשת? (מהו?)
תנסי תוכנה אחרת.

• הוסף לסימניות
באיזו מערכת הפעלה מדובר
(ציינו שם מערכת וסוג גרסה 32\64Bit)

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממליץ להרים סניפר(לדוג' wireshark) ולראות מה קורה ברשת בזמן החיבור או הפעלה של תוכנות adobe למניהם...
אפשר לעלות לפורום את ה pcap של התעבורה וננסה לנתח מה קורה שם....

• הוסף לסימניות
windows 7
לא יודעת יותר פרטים מזה ואני לא ליד המחשב
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה לא רק לאדובי, גם למשל בתקייה פשוטה במחשב שניסיתי לגרור קובץ לתוך תקיה זה לא נתן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה לאה;1143649:
זה לא רק לאדובי, גם למשל בתקייה פשוטה במחשב שניסיתי לגרור קובץ לתוך תקיה זה לא נתן

יתכן שישנן תוכנות רבות המוגדרות לבדוק לעצמן עדכונים וגם Windows Update, וכאשר המחשב מתחבר לאינטרנט כולן יחד מתחילות לחפש עדכונים, מה שגורם עומס על המחשב.

ניתן לבטל את חיפוש העדכונים האוטומטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה