בעיה מוזרה, כונן מתנתק לי

• הוסף לסימניות
אם המחשב שלי דולק הרבה זמן אחד הכוננים שלי נעלם, המחשב לא מזהה אותו
הפעלה מחדש מסדרת את הענין.
יש למשהו רעיון מדוע זה קורה ואיך למנוע את זה?
יש לציין שהוא היה בעבר כונן חיצוני של 2 טרה , המארז שלו נשבר אז פשוט חיברתי אותו בתוך המחשב.

• הוסף לסימניות
הוא מחובר טוב?
עם איזה כבל?

• הוסף לסימניות
בדקתי את החיבור, הוא נראה בסדר, נסיתי גם להחליף לו כבל (לא יודעת איך קוראים לזה עם 4 פינים)
כונן של WD נפח 2 טרה, (אני מכוונה שמצאתי את ההגדרות הנכונות ATAPLIHAS124D ATA)

• הוסף לסימניות
אולי זה הגדרות חסכון בחשמל?
תבדקי זאת בהגדרות צריכת חשמל בלוח הבקרה.
יש שם איזה הגדרה של כיבוי דיסקים קשיחים לאחר חוסר פעילות.

• הוסף לסימניות
אצלי יש בעיה מוזרה יותר, לא הצלחתי לפענח, יש זמנים שהמחשב לא מזהה את הכונן דיסקים של הצריבה, בשום מקום שהוא, ויש זמנים שעובד מצוין!
במה תלוי?
אין לי מושג!

• הוסף לסימניות
תנסי להחליף מקום על הלוח אם בחיבור.
בכל מקרה יש מצב שההארדיסק פגום, ויש מצב שהלוח אם פגום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה