כללי בעיה מוזרה! כונן D מלא כל הזמן!!

• הוסף לסימניות
כונן D שלי- מלא כל הזמן!
כמה שאני מרוקנת ומרוקנת (הוי אומר מעבירה לC), הוא צ'יק צ'ק מתמלא שוב.
וכשאני בודקת במאפייני החומר שבכונן- כמה הם שוקלים בסה"כ כת' שהם שוקלים הרבה פחות ממשקל התקרה שהכונן יכול להכיל!
כן. האנטי ווירוס מעודכון.
ו.. אל תייעצו לי בבקשה- לפרמט... כי אין לי כח לזה!
תודה על הכל...

• הוסף לסימניות
אולי העברת רק את הקיצורי דרך ?

• הוסף לסימניות
אז ככה,
קודם כל שכחתי לכתוב סליחה מראש, כי האשכול לא כ"כ קשור לגרפיקה ושות',
אבל... אין לי מקום לקבצי גרפיקה חדשים... כך שבעקיפין...:)
דבר נוסף, העברתי את החומר! זה ברור! עוד מעט הC יהיה מלא...
ועוד דבר- זה ששמעתי שיש איזה סוג של קבצי TMEP או משהו כזה, שיעצו לי למחוק אותם כי הם בעיתיים..
בקיצור, אני לא רוצה למחוק בלי לשמוע עוד דעה.
אז .. יש לכם עוד חומר לענות עליו...
תודה!

• הוסף לסימניות
תעזרו לי! א"א לעבוד ככה.............

• הוסף לסימניות
זה מהגבוי
תעשו מחיקת גבויים.

• הוסף לסימניות
PC-עטי, זה גיבוי?
איך מגיעים לגיבוי?
מחיקת גיבויים לא יכולה להזיק?
איך מונעים הווצרות גיבויים?
תודה גדולה!

• הוסף לסימניות
כיון שאת עובדת בעריכת וידאו כנראה ויכול להיות שהבעיה נגרמת מקבצי adobe cache files הקבצים הזמניים (או משהו כזה) של הפרויקטיים שאת עובדת עליהם
את צריכה להגדיר באפשרויות של התוכנות תיקיה אחרת שעליהם הם יהיו, וגם לא יקרה כלום אם תמחקי את הקש פיילס שיש עכשיו, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
את יכולה בשקט למחוק את הקבצים הזמניים (temp) זה קבצים שהמחשב מוריד לצרכיו (כן גם לו יש:)) עוד דבר שאת יכולה למחוק זה cookies אבל זה ימחוק לך את היסטוריית החיפוש שלך באינטרנט

אגב, כשאת מווחקת את הtemp אל תשכחי למחוק את הקבצים גם מסל המחזור אחרת לא עשית כלום
יש כאן קישור לכתבה ישנה נושנה שמסבירה את זה אם כי אני בטוחה שיש קצת התפתחויות מאז.... :)
http://tech.walla.co.il/?w=/4016/1127057/@@/item/printer

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;691758:
PC-עטי, זה גיבוי?
איך מגיעים לגיבוי?
מחיקת גיבויים לא יכולה להזיק?
איך מונעים הווצרות גיבויים?
תודה גדולה!

כשמוחקים קבצים,יש אפשרות לבקש שיעשה גבוי מיד מחדש,
וזה תופס פחות מקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה