בעיה מוזרה מוזרה, התוכנות לא נקלטות במסיר

• הוסף לסימניות
תשמעו סיפור: היום ה"פורמט פקטורי" מודיע לי שיש עדכון לתוכנה, הורדתי והתקנתי
ואז אני מגלה שביחד אם העדכון זה גם התקין איזה תוכנה שמיותרת לי לחלוטין, אני נכנס לאיזה תוכנה ל'הסרת תוכנות' מחפש את התוכנה החדשה "ואיננו" אין כלום, ניסתי לחפש באמצעות מסיר הרגיל של המחשב ואין כלום,
ואז נדלק לי נורה אדומה, נזכרתי שהיה איזה תוכנה שחיפשתי כבר לפני כמה שבועות במסיר ולא מצאתי ואז לא התייחסתי לזה,
בדיקה קצרה ועמוקה באמצעות כמה תוכנות העלתה את התוצאה הבאה

כל התוכנות שהתקנתי במחשב בתקופה האחרונה לא רואים במסיר התוכנות ולא בשום תוכנת הסרת תוכנות
התוכנה האחרונה שקלט זה בתאריך 17-05-2014
שזה אומר שכבר הבעיה 5 חודש ואפילו לא שמתי לב,

מיותר לציין: המחשב נקי ב99.99% מווירוסים (אין 100%) המחשב פועל 99.99% כהלכה ובמהירות שאמור לעבוד, בקיצור אין שום בעיה מעבר למה שציינתי

• הוסף לסימניות
א. לעצם הענין תוכל להסיר ע"י ההסרה הכח של ריבו.
ב. אילו תוכנות ניסית להתקין?

• הוסף לסימניות
:mad:
נכתב ע"י LLEEVV;1389975:
בדיקה קצרה ועמוקה באמצעות כמה תוכנות העלתה את התוצאה הבאה

נכתב ע"י פרסומון;1390282:
א. לעצם הענין תוכל להסיר ע"י ההסרה הכח של ריבו.

ניסתי לחפש את התוכנות גם באמצעות ריבו (גם CCleaner גם Total Uninstall 5 ועוד כמה)
אני יגיד לך משהו עוד יותר מוזר שראיתי עכשיו: מותקן אצלי כל מיני תוכנות של אדובי ואותם התקנתי עוד לפני התאריך שציינתי לעיל, וגם אותם לא רואים

נכתב ע"י פרסומון;1390282:
ב. אילו תוכנות ניסית להתקין?
להלן התוכנות שלא נמצאים ברשימה ומותקנים במחשב(התוצאות מעיון מהיר):
רוב התוכנות של אדובי רידר
CCleaner
Audacity
AVI ReComp
Total Uninstall 5
Cucusoft iPad iPhone iPod to Computer Transfer
DAEMON Tools Lite
Find and Mount
Mozilla Firefox
Shape Collage
בקיצור הרשימה עוד ארוכה ולא חושב שזה בכלל רלוונטי

להלן תוכנות שהותקנו לאחרונה ממש(התוצאות מעיון מהיר):
FormatFactory (עודכן)
Cool Edit Pro 2.1
Hotspot Shield
SpeedyPC Pro

לסיכום: מתוך לדגומא 40 תוכנות רואים בקושי 10
(לא סתם רשמתי בכותרת "בעיה מוזרה מוזרה", זה משהו שלא נתקלתי מעולם)

• הוסף לסימניות
תאמת שכבר כמה חודש שלא סרקתי את המחשב סריקה ווירוסים יסודית
אני עכשיו יעשה את זה ונראה מה יהיה התוצאות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1390862:
תאמת שכבר כמה חודש שלא סרקתי את המחשב סריקה ווירוסים יסודית
אני עכשיו יעשה את זה ונראה מה יהיה התוצאות

עשיתי סריקת ווירוסים ורוגלות ואכן נמצא רשימה של כמה וכמה מהסוג הזה

ומסתבר שאכן זה היה איזה ווירוס שפעל בצורה כזאת:הוא מוחק את הקובץ של הסרת התוכנה מרוב התוכנות במחשב (ולכן המסיר של ווינדוס לא קלט את התוכנה כנראה) [שים לב בתמונות]
צפה בקובץ המצורף 210467צפה בקובץ המצורף 210468צפה בקובץ המצורף 210469צפה בקובץ המצורף 210470

אבל עכשיו (לאחר הסרת הווירוס) כל תוכנה שאני מתקין מחדש (על הקיים הבעיתי) מסתדר לגמרי ורואים אותה גם בחזרה במסיר
צפה בקובץ המצורף 210471

השאלה היא האם לא ניתן לתקן את כל התוכנות בצורה אחרת אלא רק ע"י התקנה מחדש?

אגב: אולי עוד אחר מהתעלולים של הווירוס הזה, כל השחזורי מערכת נמחקו
וזה בזמן שהוא מוגדר לשמור עד 13GB להגנה המערכת (שזה מינימום 5-6 שיחזורים)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 20.2 · צפיות: 15
  • 2.PNG
    KB 15.2 · צפיות: 16
  • 3.PNG
    KB 10.3 · צפיות: 16
  • 5.PNG
    KB 20.2 · צפיות: 12
  • 6.PNG
    KB 15.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מעניין, לא הכרתי את הוירוס הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1390971:
מעניין, לא הכרתי את הוירוס הזה.

אם המומחה הכי גדול פה בפורום לא מכיר אז אני באמת אין לי מה לומר

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר גם בווירוס הזה מצאתי נקודה חיובית, שסוף סוף אני "חייב" לעשות קצת סדר בתוכנות שמותקנות אצלי,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה