כללי בעיה מוזרה-מחכה לעזרתכם!!!

• הוסף לסימניות
עיצבתי ללקוח ניר מכתבים+מעטפה וסגרתי לדפוס כרגיל בפי די אף. אתמול הוא מתקשר להגיד שהתחילו להדפיס את הניר מכתבים ואז ראו שיש איזשהו מסגרת או מלבן במקום של הטקסט.
כמובן שאצלי המסגרת הזאת לא מופיעה . מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה???

• הוסף לסימניות
היה לי משהו כזה.

תבררי אצל הדפוס עם איזה אקרובט הם משתמשים, ותייצאי להם מחדש לאקרובט מתאים (אם זו הבעיה..)

לפעמים הדפוס משתמש באקובט ישן ובייצוא שלך הוא מתקדם יותר ואז נוצרים בעיות של צבעים וכל מיני מרעין בישין.

• הוסף לסימניות
אולי שקיפות בעבודה, כשלא נעשה שיטוח, ובדפוס יש תוכנה ישנה שלא תומכת שקיפות.

• הוסף לסימניות
גם לי היה בדיוק אותה הבעיה והפתרון כפי שכבר כתבו היה באקרובט, הבעיה מופיעה בדר"כ במקומות שיש צל, קונטור או משהו כזה

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא ליצאות לאקרובט אחר ואם אין לי?

• הוסף לסימניות
שלחו לנו קובץ להדפסה בפידיאפ.
כשהדפסתי את זה אני רואה שמופיעם מלא פסיקים ונקודות ללא קשר לכיתוב.
טלפון ללקוח והוא לא מבין על מה אני מדברת.
שלח קובץ חדש..בגפג' ולא הופיעו הנקודות!
אז תשימו לב.יש מלא בעיות.
כמו למשל שאני שולחת לפלטות וחלק מהקובץ נעלם!על המחשב הוא ישנו על הפלטה הוא איננו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;72950:
כשהדפסתי את זה אני רואה שמופיעם מלא פסיקים ונקודות ללא קשר לכיתוב.
טלפון ללקוח והוא לא מבין על מה אני מדברת.
שלח קובץ חדש..בגפג' ולא הופיעו הנקודות!
אז תשימו לב.יש מלא בעיות.

אם הוא סגר את זה באינדי' - - -
צריך לסמן את האופציה subset + download PPd fonts
נמצא בחלון ההדפסה תחת התפריט graphics > fonts

• הוסף לסימניות
הוא סגר את זה בפוטושופ.
וגם בוורד אותו הדבר אותם בעיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה