בעיה מוזרה! סיפור מההפטרה!

• הוסף לסימניות
ערכתי מצגת מורכבת ב"פרמייר",
המון חומרים מהמון פורמטים, ואפקטים לא רבים של PRO DAD בעיקר,
בקיצור, יום יומיים עזבתי את הפרוייקט הזה,
וכשניסיתי לפתוח אותו כדי לסיים ולייצא- ה' ירחם!!!
לקח לו איזה שעה להיפתח, וכשהוא נפתח, הוא לא זז!
לעבור מסיקוונס לסיקוונס לקח לו דקות ארוכות, שלא לדבר על רינדור.
בקיצור.. חשבתי שאולי המחשב עבד קשה מידי,
נתתי לו לנוח ולהתפנק וכשניסיתי שוב לפתוח תוך כדי פתיחה המחשב קרס-
ונהייתה לי הודעה כחולה על כל המסך כולו! (בהמשך אצרף אותה)
תכל'ס, אני מבינה שכנראה המחשב שלי צריך טיפול עשרת אלפים,
אבל מה אעשה בנתיים עם הפרוייקט הזה, שחייב בקרוב לצאת לאויר העולם??
אני חייבת עוד לציין:
א. פרוייקטים אחרים נפתחים חַלַק כרגיל.
ב. בדקתי במנהל המשימות- תוך כדי פתיחת הפרוייקט, וראיתי שהפתיחה הזו לוקחת 90% מהזכרון! (הוי אומר מעל 7 GB!!!)

אנא! הבו פיתרון!
תודה...

• הוסף לסימניות
פרמייר

בס"ד
א. שווה לנסות להערים עליו ע"י
קריאה בשם חדש לקובץ או העתק הדבק לקובץ חדש.
ב. גם כדי לבדוק אם בחומר המיובא אין קבצים בעייתים מסוימים שיוצרים את הבעיה
באם זה קטעי סרטים ענקיים שצריכים חלק קטן מהם שווה לעשות עבודה מקדימה
ולחתוך את הקטעים הרצויים.
וכן לפעמים קבצים שמרגיזים את התוכנות (לפעמים גם בסוג אודיו)
לעיתים יש לו בעיה עם תמונות בגודל ואיכות מידי גבוהים מה שמצויין לגרפיקה ודפוס מכביד ויוצר בעיות בתוכנות עריכת וידיאו.
צריך בהרב סבלות לבדוק את מקור הבעיה.
כמובן להתפלל
הרבה סייעתא דשמייא
בהצלחה

• הוסף לסימניות
א. להעתיק ואת ההעתק לשנות בשמו.
ב. שימי לב האם בתחתית המסך בצד ימין מופיעה התראה על קבצים שגוים או פגומיפ.
ג. פני כמה שיותר מקום בדיסק קשיח.

• הוסף לסימניות
תודה רבה אובייקטיב ו ON וידאו (הוספתי כי זה יה נראה לי ששני התגובות הן של אובייקטיב...) על הפרוט...
אנסה, ואני מקווה שזה 'ירוץ'...
במהרה בימינו אמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איכות;855702:
תודה רבה אובייקטיב על הפרוט...
אנסה, ואני מקווה שזה 'ירוץ'...
במהרה בימינו אמן.

ב"ה
בהרבה מאד מקרים כאלו הבעיה הוא ב"תמונות" שהם בגודל ענק בדרך כלל שבאים ממצלמות דיגיטליות והעצה הוא להוריד אותם במקורי לגודל של הפרוייקט פלוס
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מסך כחול בדרך כלל מראה שיש בעיית חומרה במחשב. רצוי לקחת למעבדת מחשבים.
לי זה קרה זמן רב ובסוף לקחתי והייתה בעיה בכרטיס הזיכרון וגם בכרטיס מסך והחליפו לי אותו.
מומלץ מאוד לבדוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה