בעיה מוזרה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם הדחופה
יש לי CS5 פרימייר כמובן.
פתאום הוא הפסיק לקבל קבצים של MOV
מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
גם לי זה לפעמים קורה...

יש קבצי MOV הוא קורא, ויש גם שלא...

אני פשוט ממירה אותם לMPG4/MPG2

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכוונה לקבצים שהוא קבל בעבר

• הוסף לסימניות
תנסי לכבות ולהדליק ת'מחשב.
כשזה קורה לי- זה הפיתרון.

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות?

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי מה בדיוק השימוש של החבילה? הבנתי שאפשר להמיר בתוכנה הזו בקלות ע"י שמירה בסיומת הפורמט הרצוי... ניסיתי וזה פשוט לא הולך. מישהו יודע איך עושים זאת? ובמה עוד התוכנה הזו יכולה להועיל???
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ב"ה
תודה רבה, מירי, עזרת לי מאוד!!!!
אשמח בבקשה לעוד הסבר-
התקנתי את הquicktime ולפי מה שראיתי זה לא נותן את כל האפשרויות (כולל שמירה) בשביל שהכל יפעל הוא מציע לקנות תוכנה נלווית...
נסיתי להמיר ב123 וזה עבד לי בצורה מדהימה בפורמטים מסויימים, אבל, בסיומות של mov ו mp4 זה שייך אותי ישירות לQuick Time שכאמור רוב האופציות לא עובדות (גם כשניסיתי להפעיל ב123 זה לא עבד)
יש פתרון???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה