בעיה מוזרה

• הוסף לסימניות
אנא יהודים רחמנים בני רחמנים,
הבו פתרונים
המחשב שלי, נייד, חדש יחסית (8 חודשים)
אסוס, מחשב מצויין, פתאום היום מס' פעמים המסך התרוקן, כאילו שולחן עבודה ריק או לחילופין מסך כחול, ריק ללא שום כיתוב
כל זאת לשבריר שניה שלאחריו כאילו כלום.
כיביתי את המחשב והפעלתי מחדש אולי זו 'עייפות' או משו שברענון יחלוף
והנה בהדלקה המחודשת מופיעה לי הודעה עם הפתיחה ש'פתקים נדבקים מנסה לשחזר את המידע שלך והפעולה תערך מס' דקות' וההודעה נעלמת.
עברו כמה וכמה דקות ועוד כמה דקות.. כיביתי את המחשב שוב, נתתי לו לנוח והדלקתי ו..כלום, היו לי כ10 פתקים עם מידע קריטי לסיווג טיפול ומיון.
אין לי מושג איזו בעיה יותר חמורה.. והאם יש קשר בין הדברים...
אנא, הצילו.. מה עושים?????
תודה רבה מראש לעונים ולמסייעים!!!

• הוסף לסימניות
שחזור מערכת אמור לעזור.
הפתקים אמורים להיות בתוך הstiky.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1469354:
שחזור מערכת אמור לעזור.
הפתקים אמורים להיות בתוך הstiky.

תודה רבה על המענה,
ממה זה נגרם פתאום? הקריסות הללו?
לחצתי בחיפוש stiky ומופיע לי שוב ההודעה שמנסה לשחזר ואח"כ כלום...
איך עושים שחזור מערכת בוונוס 8.1?

• הוסף לסימניות
תחפש בחיפוש את המילה 'שחזור'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1469374:
תחפש בחיפוש את המילה 'שחזור'

אני עושה שחזור ומבצעת סריקה לאיתור תוכניות שיושפעו ונותן לי רשימה נכבדת של תוכניות שימחקו משו אופיס וכל מיני...
להמשיך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאוור;1469397:
אני עושה שחזור ומבצעת סריקה לאיתור תוכניות שיושפעו ונותן לי רשימה נכבדת של תוכניות שימחקו משו אופיס וכל מיני...
להמשיך?

טוב,
עשיתי שחזור מערכת
הפתקים חזרו ישתבח שמו, ונראה בינתיים שגם הקצרים נעלמו, ה' יעזור הלאה..
תודה רבה

• הוסף לסימניות
לכן יש את תוכנת Deep.Freeze

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה