בעיה מטרידה ב - WINDOWS LIVE MAIL

• הוסף לסימניות
אני מפעיל את התכנה ומוריד הודעות מהגי'מייל (שלח/קבל) בצורה טובה, עד ש -----

אני מכניס את המחשב למצב שינה.

אחרי ההתעוררות הוא לא מוכן להתחבר לג'ימייל. לא מקבל ולא שולח.

לאתרים המחשב נכנס בלי בעיות, כך שזה לא בעיה ברשת אלא בתכנת המייל - כנראה.

אחרי ההפעלה מחדש של המחשב, הוא חוזר למוטב עד שהוא הולך לישון....

מה עושים ??

WIN7 64 BIT

• הוסף לסימניות
יש לך אולי במקרה את תוכנת אתרוג על המחשב ?

• הוסף לסימניות
אם אתה סוגר לגמרי ופותח את התוכנה מחדש מה קורה ?

• הוסף לסימניות
לא מקבל ולא שולח
רק אחרי הפעלה מחדש של המחשב זה תקין

• הוסף לסימניות
נסה להסיר לגמרי את ה Windows Live mail ולהפעיל מחדש, ואז להתקין שוב

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שאני חסום עם נתיב.
התקנתי את W.L.M מיד בהתחלה כשקניתי את המחשב לפני שהתקנתי את נתיב, וכעת אני לא יכול להתקין שוב.
יש אולי קובץ התקנה שאפשר להוריד ולהתקין ? או שצריך כל זמן ההתקנה להיות מחובר לרשת.
תודה רבה על הרצון לעזור

• הוסף לסימניות
שאלה טובה, צריך להתקין במחשב אחר ולראות האם הוא דורש חיבור לרשת, או לחליפין לבקש מנתיב פתיחה זמנית, אולי יש גם אופציה של תיקון התקנה בהוספה / הסרה של תוכניות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2290875:
אולי יש גם אופציה של תיקון התקנה בהוספה / הסרה של תוכניות

ניסיתי לתקן דרך שם וזה לא עזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה