מכונת כביסה בעיה: מכונת כביסה קונסטרוקטה שמכתימה בגדים

• הוסף לסימניות
יש לי מכונת כביסה של קונסטרוקטה שהחלה להכתים לי בגדים
אולי יש למישהו פתרון מה אפשר להכניס למכונה על מנת שזה ייפסק

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אם אלה כתמיי חלודה - כדאי לשאול טכנאי. אם אלה כתמי צבע - אולי נפל צבע לתוף, כדאי לבדוק ביסודיות, ואם לא מוצאים כלום - אולי להפעיל את המכונה ריקה על הרתחה בתוספת חומר מלבין (אוקסיג'ן, קליה וכד').

• הוסף לסימניות
יש כתמים שנגרמים מהמרכך כתמים אפורים בהירים.
טכנאי אמר לי שלפעמים זה משפריץ שסוגרים חזק את התא של החומר והמרכך נוזל על בגדים יבשים.

• הוסף לסימניות
בקשר לקונסטרוקטה- מי יודע מה השגיאה E18 שמופיע על המסך ולא מוציא מים בשטיפה אחרונה.
פתחתי למטה ורוקנתי את הפילטר, מה עוד יכול להיות?

• הוסף לסימניות
אם כבר קונסטרוקטה-
אתן מרוצות ממנה?
הייתן קונות שוב?
יש דגם מומלץ?

• הוסף לסימניות
לי היה כתמי חלודה ופשוט מצאתי בורג בגומי

• הוסף לסימניות
לי היה תקופה ארוכה כתמים אפורים. התברר שזה מהמרכך.
בתא מאחורי המגרה הצטבר שאריות מרכך שהורידו לכלוך לבגדים.
כדאי לבדוק את זה אם מדובר בסוג כתמים שכזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה