בעיה עם אנטי וירוס AVAST

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה כלשהי שAVAST מזהה אותה כוירוס, בעיקרון ישנה אפשרות להגדיר 'שלילה' בכדי שהאנטי וירוס לא יסרוק את קובץ ההפעלה של התוכנה, הבעיה היא שזה לא ממש עוזר, על אף שהגדרתי כך כבתמונה המצורפת עדיין הוא חוסם את הפעלת התוכנה.

מה יכול להיות?

קבצים מצורפים

• AVAST.png
    KB 46.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
כנראה שיש עוד קובץ שמופעל בהפעלת התוכנה.
היות שהסתרת את קבצי התוכנה, כנראה ברצונך שהיא תישאר חסויה, וזכותך בכך, אבל הדרך היחידה שלי לעזור כרגע, זה לומר לך להיכנס לתיקיית התוכנה ולבדוק אם אין עוד קבצי EXE שמופעלים עם התוכנה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

בלי לגלות מה ניחשתי שמחקת...:eek:

תגדיר את השלילות בלשונית הבאה 'שלילות'

• הוסף לסימניות
תודה על הניסיון לעזור אבל בינתיים לא עזר...

• הוסף לסימניות
רציתי להתקין ביום שישי תוכנה על המחשב. נציג השרות של חברת המכירות של התוכנה לא הצליח להתקין ואמר לי שיש להם בעיה דווקא עם האנטי וירוס הזה.
מה שאני עושה- אני הולכת להסיר ולהתקין אנטי וירוס אחר כנראה של אוירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;855206:
רציתי להתקין ביום שישי תוכנה על המחשב. נציג השרות של חברת המכירות של התוכנה לא הצליח להתקין ואמר לי שיש להם בעיה דווקא עם האנטי וירוס הזה.
מה שאני עושה- אני הולכת להסיר ולהתקין אנטי וירוס אחר כנראה של אוירה.

תודה על המידע, אבל מה שמוזר זה למה האפשרות להגדיר שלילות לא עוזרת לדבר כזה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;855290:
תודה על המידע, אבל מה שמוזר זה למה האפשרות להגדיר שלילות לא עוזרת לדבר כזה?!

המור לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה