כללי בעיה עם הדפסה מאינדיזיין CS4

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה שכאשר אני רוצה להדפיס ל PDF, ובעיקר לקובץ קטן, זה לא מוציא לי את מספרי העמודים הזוגיים. רק את האי זוגיים.
המספרים קיימים בדפי האב ורואים אותם שם ברור.
גם באינדיזיין עצמו רואים את המספרים ברור אבל ב PDF הם לא יוצאים רק בצד אחד.

תוכנה עם קריזות?
מה עושים?
אין לי זמן לדסטל, אני צריכה כל כמה עמודים לשלוח להגהה וזה מעצבן שלא רואים מספרי עמודים.

תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה - האם יש דרך באינדי, לשנות גודל של כמה תמונות בו זמנית?

• הוסף לסימניות
ואני מצרפת שאלה דומה - כשאני סוגרת קובץ, הוא לא מוציא לי את המִספור - כלומר יש את השורות אבל בלי המספרים.
לגבי שאלתך השניה - את מתכוונת בלי לבחור אותן ביחד?

• הוסף לסימניות
בגים בגים בששון

אצלי אני לא מצליחה בכלל להדפיס בפידיאף. האידיזיין הורס בכח, לא סיבה הנראית לעין את הגופנים מקבצים מויבאים, והללו נעשים לג'יבריש.
(אני לא מתכוונת לפתרונות אקמול, כמו לשקף ולהמיר לעקומות. פשוט שידפיס נורמלי ללא הרס עצמי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;391796:
יש לי בעיה שכאשר אני רוצה להדפיס ל PDF, ובעיקר לקובץ קטן, זה לא מוציא לי את מספרי העמודים הזוגיים. רק את האי זוגיים.
המספרים קיימים בדפי האב ורואים אותם שם ברור.
גם באינדיזיין עצמו רואים את המספרים ברור אבל ב PDF הם לא יוצאים רק בצד אחד.

תוכנה עם קריזות?
מה עושים?
אין לי זמן לדסטל, אני צריכה כל כמה עמודים לשלוח להגהה וזה מעצבן שלא רואים מספרי עמודים.

תודה מראש לעונים

אני חושב שאם תעשה שכבה עליונה שבה יהיו רק מספרי העמודים זה יפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
ניסיתם את זה?

זה בד"כ פותר את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה