בעיה עם העט גרפי ועכבר.

• הוסף לסימניות
לאחרונה בעת עבודה עם העט דגם אינטוס 4, אם העכבר זז לי טיפה תוך כדי עבודה עם העט
קורה דבר מוזר. הרגישות ללחץ נעלמת. ואז אני צריכה לנתק את הלוח מהמחשב ולהחזיר חזרה, במקרה הטוב זה מסתדר, במקרה הפחות טוב צריך להפעיל מחדש את המחשב.
מישהו נתקל בתופעה? מה זה יכול להיות? אי אפשר לעבוד ככה!
תודה לעוזרים.

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את עובדת עם העט והעכבר בו זמנית...
העט הוא למעשה עכבר ואם הוא קרוב לעכבר הם מתנגשים האחד בשני,
כשאת עובדת עם העט תרחיקי את העכבר מחוץ לתחום העבודה ותעבדי רק עם העט ותפעילי אותו גם כעכבר.

• הוסף לסימניות
תודה לאה.
אני לא עובדת עם העכבר בו זמנית, רק שקורה והוא זז בטעות עם המרפק וכו'
מה שאני עושה כרגע זה לנתק את העכבר מהחיבור, אבל זה לא נח לי כ"כ כי העט נח לי לציור בלבד.
כך זה אמור להיות? זה לא היה עד לא מזמן.

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול נתקלתי בתופעה הזאת לראשונה. לא חשבתי שזה קשור לעכבר.
יצאתי מפוטושופ תוך תפילות חמות... חזרתי וזה עבד, ברוך השם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1152075:
תודה לאה.
אני לא עובדת עם העכבר בו זמנית, רק שקורה והוא זז בטעות עם המרפק וכו'
מה שאני עושה כרגע זה לנתק את העכבר מהחיבור, אבל זה לא נח לי כ"כ כי העט נח לי לציור בלבד.
כך זה אמור להיות? זה לא היה עד לא מזמן.

את לא חייבת לנתק את העכבר פשוט תרחיקי אותו מהעט כמה ששולחן העבודה שלך מאפשר :)

• הוסף לסימניות
דעתי האישית בדרך כלל היא שאם המכשיר עשה את שלו, דהיינו עבד ארבע, חמש, שש שנים והוא עושה בעיות בדרך כלל זה כי תכננו אותו להתקלקל אחרי כך וכך זמן - זאת עובדה, חברות משקיעות מאות מיליוני דולרים בלדאוג שהמוצר שקניתם יתקלקל מתי שהו - כי אחרת, כסף מנלן? החברה צריכה הכנסות, וכל מוצר ומוצר לפום שיעורא דיליי ולפי הסכום ששילמתם עליו (בדרך כלל)
אגב, לכן קרוקס כמעט פשטה רגל בתחילת דרכה, הם יצרו מוצר 'יותר מידי טוב' והמכירות דישדשו, מי שקנה קרוקס מתקופה הראשונה יודע שקרוקסים הללו החזיקו קרוב לעשר שנים! היום, איפה?!
הם הורידו את האיכות והכסף חזר לזרום....
תכלס, תנסי כמה אפשרויות:
1 להוריד דרייבר מעודכן מהאתר של WACOM.
2 להחליף שפיץ בעט (שפיץ כהה מידי עלול לגרום לבעיות).
3 לקנות כבל חדש.
4 להחליף עט (את יכולה לנסות להשאיל ממישהו עט תקין עבור הבדיקה)
5 לבדוק את הלוח בגרסה אחרת של פוטושופ (רצוי במחשב אחר)
אם הכול לא עוזר, זה הזמן להחליף את הלוח בחדש....
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה