כללי בעיה עם לקוח

• הוסף לסימניות
עשיתי ללקוחה מגנטים שהיא היתה אמורה לחלק כמזכרת בחתונה שלה
העבודה נשלחה בדואר בגובינא (כך היא משלמת על העבודה והמשלוח) וזה היגיע יום אחרי החתונה. בנתיים היא לא לקחה את זה מהדואר כלומר לא קילבלתי תשלום מעבר לזמן העבודה שלי שלמתי מכספי לבית הדפוס עבור העבודה
מה אני אמורה לעשות במקרה זה ?
מבחינת הדואר לא היתה התחייבות בזמן ולטענתם זמן ההגעה היה כמקובל.
אשמח לתגובתכם.

• הוסף לסימניות
אם היא ביקשה לשלוח דרך הדואר, ז"א שהיא לקחה על עצמה את האחריות.

אם הפוך, זו לא אשמת הלקוח.

מה שכן אם הם עדיין באמצע השבע ברכות, אפשר עוד לחלק את המגנטים.

• הוסף לסימניות
הם הסכימו על לוח זמנים? ידעו מתי את שולחת וביקשו שיישלח אז בגוביינא? אם כך, זו בעיה שלהם.

• הוסף לסימניות
הסיכום בינונו היה שהיא באה לקחת את זה ממני וזה לא הסתדר לה לכן ביקשה שאשלח לה בדואר אני הצעתי את הגוביינא כדי להבטיח את התשלום שלי בפעול ביום החתונה כול התחנות שבהם היתה החבילה נבדקו כדי לנסות להביא אליה את החבילה בזמן...

• הוסף לסימניות
יש שבוע של שבע ברכות לא???

• הוסף לסימניות
בעיה שלה !!!
היא חייבת לשלם.
הגוביינה לא קשורה לזמן, רק לדואר חוזר.
היא יכלה לשלוח מישהו לקחת, או לקחת בכוחות עצמה כמסוכם.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזו בכלל שאלת רב.

(תבדקו את זה. אני מאמינה שהיא לא תרצה לקחת על מצפונה את זה שלא תשלם לך, מצד שני- היא בפירוש לא קבלה את מה שרצתה.)

• הוסף לסימניות
ירושלמית, זה שהיא לא קיבלה את מה שהיא רצתה - אולי הדואר אשם, אבל לא הגרפיקאית!
בדיוק אותו דבר כמו אם הלקוחה הייתה שולחת שליח לקחת את החומר, והשליח היה לוקח ומאבד את החומר/בורח לחו"ל/שוכח מזה/שורף את המגנטים.

• הוסף לסימניות
אם היא ביקשה ברגע האחרון לשלוח לה - אני לא חושבת שיש פה בכלל שאלה.
האמת, גם אם היית מסיימת הכל ובסוף היא הייתה מחליטה לא לקחת בכלל - עדיין היא חייבת לשלם.

עצה טובה מאוד - מוניות אביב או כל חברת שילוח אחרת יעשו את העבודה במהירות (תוך יום) ובדייקנות עד פתח הבית, וזה עולה רק בערך 40 ש"ח למשלוח.

לפעמים ללקוח משתלם לשלם את הסכום הזה אם זה משהו ממש דחוף.

• הוסף לסימניות
"הלקוח תמיד צודק" זה הכלל, אך, חסרים פרטים:האם את, הגרפיקאית, עמדת בלוח הזמנים בצורה מושלמת, האם הכל היה מוכן ורק ללוקחה היתה בעיה ולא יכלה להגיע בערב חתונה?

• הוסף לסימניות
תודה לכול המשיבים העבודה היתה מוכנה כ10 ימים לפני מואד החתונה והיא קבעה היא מגיעה לקחת ולא הגיעה ואחרי יומיים של נסיונות בקשה שאשלח לה בדאר
חבל שלא ידעתי על מוניות אביב (האמת כאב לי בשבילה...)

• הוסף לסימניות
ירושלים בני ברק ולהיפך-0522870268
ירושלים תל אביב ולהיפך0522322311
שניהם יהודים חרדים שאפשר לסמוך עליהם אני עובד איתם קבוע אוספים בבוקר...בערב זה אצל הבנאדם ...שלושים שקל מדלת לדלת ...וגם אפשר לעשות גובינא...לשאר הערים אני שולח עם פדקס ישראל....44 שקל

• הוסף לסימניות
למה ללכת רחוק?
יש לדואר ישראל שירות שליחים בסכום של 42 שקל כמדומני מדלת לדלת או מהדלת לדואר (יותר בזול) - כאוות נפשך...
חוץ מזה - לוקח לדואר שבוע ימים לשלוח חבילת גוביינא? תמהני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה