כללי בעיה: קבצי Pdf מאוד גדולים

• הוסף לסימניות
כאשר אני מייצא Pdf מאינדיזיין (עמוד 1 A4) הוא יוצא לפעמים בגודל של 18 מגה
מה הסיבה לכך?
תודה

• הוסף לסימניות
איך אתה מייצא? תנסה ליצא להעדפות מוגדרות מpdf מראש. "איכות דפוס". ואז זה איכותי ויכול להיות דפוס.

• הוסף לסימניות
תבדוק את הרזולוצי'ה. לאינדיזיין יש נטי'ה לקבוע רזולוצי'ה 600 במקום 300, אין לי מושג למה.
צריך לשנות את זה בחלון הגדרות הדפסה.

יכול להיות שזו הבעי'ה?

• הוסף לסימניות
עדיף תמיד לייצא לps ואח"כ לדסטל כמו שכתבו כבר הרבה פעמים. ואז הגודל סביר.

• הוסף לסימניות
ונתנו אתה מדבר מאינדיזיין? בeps אפשר לייצא קובץ עם הרבה עמודים?

• הוסף לסימניות
דיברתי על הדפסה לפוסטסקריפט. Ps,
וכמובן שאפשר הרבה עמודים בקובץ אחד. רק זה שוקל המון, ואחרי הדיסטול, הגודל נורמלי.

• הוסף לסימניות
איך מדסטלים מ Ps?
אולי שמישהו יעלה הדרכה נורמלית לשמירת קבצי Pdf?
אני אישית מסתבכת עם זה. כל האקרובטים שהורדתי, כולם יצרו לי קבצים ענקיים.

• הוסף לסימניות
פשוט מאוד.
בהדפסה בוחרים הדפסה לפוסטסקריפט.
דואגים שההגדרות יתאימו לצרכים.
אח"כ פותחים דיסטילר, בוחרים באיכות דפוס, וזורקים את הקובף פוסטקריפט לתוכו. וזהו.
כמובן שאם בהגדרות הפרינט, האיכות תהי' 1200 Dpi, או כל מיני דברים אחרים שמכבדים על הקובץ, הקבצים ייצאו כבדים. אבל אם משאירים פחות או יותר מה שיש, אז הכל יוצא די בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה