כללי בעיה קטנה ומציקה

• הוסף לסימניות
החלונות בפוטושופ צפים לי
איך אני מקבעת אותם לצד ימין??????

• הוסף לסימניות
מצורף צילום מסך

מצורף צילום מסך

קבצים מצורפים

• rr.JPG
    KB 84.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תופסים אותם עם בעכבר מזיזים עד הצד הימני עד שרואים פס כחול.

• הוסף לסימניות
תודה!!
אבל...
אני רוצה שהחלונות יפתחו כלפי מטה ולא הצידה
ועוד משהו
איך אני משנה שהברירת מחדל של התכנה לא תהיה חלונות צפים?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאין כזה דבר לשנות את ההגרה, כשאת בוחרת פאנל בווינדוו, אוטומטית זה קופץ על המסך, ואם את רוצה אותו לשימוש קבוע, את גוררת אותו לצד.

לגבי שיירד למטה ולא לצד, יש אפשרות לגרור אותו ימינה, יותר ימינה מהסרגל של הפאנלים, ואז הוא מופיע, אבל... כל הזמן פתוח.

טיפ, למי שעובד הרבה על תוכות אדובי, ועל מסך לא מספיק גדול בשביל משטח העבודה שלו, פשוט קונים עוד מסך, מחברים אותו, המחשב מכיר אותו אוטומטית, ואז אפשר לפתוח על מסך אחד את משטח העבודה - התוכנה, ועל מסך שני את כל הפאנלים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ניתן בהחלט לסדר את החלונות איך שמתאים לך.

1. נכנסים ל- window - workspace - reset essentiaks
זה מחזיר לברירת המחדל.
2. מסדרים את החלונות כפי שנוח. פותחים את מה שרוצים שיהיה פתוח וכו'.
3. במצב הזה נכנסים ל- window - workspace - new workspace ובוחרים שם.
כך סביבת העבודה הספציפית נשמרת.
4. בכל פעם שרוצים לחזור אליה נכנסים שוב, ואז השם שלה יופיע ברשימה ואפשר לעשות לה reset.

אפשר אגב לשמור סביבות עבודה שונות שיתאימו לסוגי הקבצים שעובדים עליהם. מאד נוח ומקצר זמן עבודה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה