"בעיה" קשההההההההההה!

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיונות יצירתיים לבחורה שחוגגת 18 סתוים. הבעיה קשה כי היא ממש, אבל ממש, לא אוהבת תכשיטים (גם שעון יד כלול בהגדרה הזו...) והיא טוענת שמספיק לה להתמודד עם התכשיטים שהשוויגער תיתן...
אני לא מגבילה במחיר כי כל מה שתציעו יעלה פחות מתכשיט...
תודה מראש על כל רעיון יצירתי.

• הוסף לסימניות
היא אוהבת מוזיקה?
אולי תקני לה רמקול לנגן,יש בצורות מגניבות,ולמי שאוהב מוזיקה זה מהמם!!
או MP
מה עוד?ספר תחינות..
נראה לי כתבו על זה כאן כמה אשכולות(תעשי חיפושון קטן)
בהצלחה ובשעה טובה.

• הוסף לסימניות
ואפשר גם מזוודה או תיק או ארנק או סט של כל השלוש...

• הוסף לסימניות
איפור
בושם
טיול עם חברה/ אמא

• הוסף לסימניות
היא מ א ד אוהבת מוזיקה ולכן כבר יש לה נגן מיום הולדת קודם.
היא מאד אוהבת לכתוב, אולי יש משהו בשטח הזה, אבל אני מחכה לרעיונות רציניים, כי כפי שנאמר זה במקום תכשיט (אמיתי :) ).

• הוסף לסימניות
משום מה נעלמו לי כל הפעמונים, GG תודה גם לך. היא לא מתאפרת (עדין) ובושם לא מדבר אליה.

• הוסף לסימניות
ספר טוב, ספרותי או פסיכולוגיה, מודעוּת, וכיוצא בזה.
ארנק
נעלי בית
כותנת לילה
תמונה יפה לחדר
כיסוי יפה למיטה
סט קרמים לפנים ולידיים

• הוסף לסימניות
אני גם די כזאת....
ביומולדת 18 שלי קנו לי בגד, תיקים, ארנק......
(זה דברים שכולם צריכות.... פשוט אפשר למצוא בטעמה... אולי משהו יותר עדין ופשוט...)

• הוסף לסימניות
ספר הדודות קונות לה.
חשבתי בלית ברירה על נעלי בית +חלוק, אבל חשבתי שאני אמצא פה משהו יותר יצירתי כי את זה היא היתה מקבלת ללא קשר ליום הולדת ;)
יום טיול נשמע מעולה אולם זה לא מעשי כרגע, אולי נעשה גם את זה אבל אני צריכה גם משהו במידי.

• הוסף לסימניות
אם יש אחיינים/יות . יש מליון אפשרויות.: על כרית עם כיתוב. תמונה ענקית של קולא'ג. פד למחשב +תמונה. וכו' ניתן גם למלאות לה את הMP בשירים הרצאות..(אם מדבר אליה) .

ארוחת ערב חגיגית במסעדה שקטה ונעימה...(ניסינו על אחותי) ונהננו הכי!!!
שיהיה בשעה טובה ובמזל טוב.

• הוסף לסימניות
יש לה מחשב? דיסק 'אונקי' בצורות שונות. (מקוה שככה כותבים את זה)

תיק צד+ ארנק + לוח שנה בסט

ערכת בישום נאה

פלאפון

סט מצעים יוקרתי

• הוסף לסימניות
מסיבה נעימה - במסעדה או אפילו בבית עם פיצה ומצגת יפה ומושקעת שמוקדשת לה.. זה משהו שנשאר ותמיד חוזרים עליו!!
אפשר לתת לה את זה עם דיסקונקי מתנה - יש היום מאד זולים - מתנה נחמדה,
סריגים או מעיל - אם זה סתיו זה ממש מתאים..
קנו לי את זה ומאד נהניתי, משהו שמתאים למידה ומתאים לסגנון שלה - ולצרף פתק החלפה..
עדיף ממקום קרוב לבית, מהסיבה הנ"ל :)
כל דבר שאת יודעת שהיא אוהבת מאד - אולי משהו שמעניק אווירה לחדר תמונה, פוף, מראה מתאימה עם טפט יפה ומוצלח... בד"כ בגיל הזה מאד נהנים ליפות את החדר.
ואם לא ממש מתאים - לדעתי לתת לה איזה 200 ש"ח או כמה שתרצי במתנה, ושתקנה בהם מה שליבה חפץ...
אבל לדעתי - העיקר בגיל הזה הוא החגיגה, שכל המשפחה משתתפת ושמחה ביום הולדת שלך.. אין על ההרגשה המתוקה הזו!
בהצלחה ומזל טוב!

• הוסף לסימניות
תודה ענקית לכולם. גם הרעיון של אחיינים על כרית ענקית מקסים אבל זה אמור להגיע מהאחיות, לא?

• הוסף לסימניות
אנחנו חגגנו לאחותי כל האחיות (הנשואות) במסעדה בהפתעה, היא התרגשה נורא.. הכנו גם תכנית עם מתנות שקשורות לאופי שלה והיה ערב מהנה ומשמח

• הוסף לסימניות
לקנות סיר, למלא במה שרוצים רק לעיצוב
ולכתוב: לכל סיר יש את המכסה שלו (18 לחופה)
בקרוב אצלך...

• הוסף לסימניות
הציעו לי לקנות לה מיקסר כי היא מאד אוהבת לאפות... :)

• הוסף לסימניות
סדין/כר חשמלי
במיוחד שהחורף מגיע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;1384673:
הציעו לי לקנות לה מיקסר כי היא מאד אוהבת לאפות... :)

לא צריך להגיע עד מיקסר...
אבל בהחלט אפשרי איזה כמה תבניות סיליקון טובות וכל מיני גאדאטים של אפיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mediadesign;1384676:
לא צריך להגיע עד מיקסר...
אבל בהחלט אפשרי איזה כמה תבניות סיליקון טובות וכל מיני גאדאטים של אפיה.

סוף סוף סוג של רעיון שחיפשתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה