כללי בעיה קשה באינדיזיין ובכל adobe cs5 me

• פותח הנושא s.t.
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי בעיה קשה באינדיזיין עם התמיכה בעברית שפתאום נעלמה לי!
לאחר התקנת התוכנה היא עבדה בסדר ופתאום הוא לא מזהה את השפה העברית בקבצים חדשים שאני פותחת, ורק בקבצים ישנים שעשיתי בעבר הוא מראה את הפונטים בעברית בסדר אבל הוא כותב לי הודעה שגיאה שהפונטים האלה בעברית חסרים לו ואני צריכה למצוא אותם ברשימה ולעדכן אותו...

דרך אגב גם מתוכנות אדובי - פוטושופ ואילוסטרייטור יש לי את אותה בעיה שאין את השפה העברית...

אלו ההודעות שגאיה שאני מקבלת
אשמח מאד לכל עזרה בענין מכיון שזה מקשה עלי את העבודה וכמעט בלתי אפשרי לעבוד כך

קבצים מצורפים

• שגיאה.jpg
    KB 42.5 · צפיות: 11
  • שגיאה 2.jpg
    KB 74.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נסי את זה:

כנסי לפרוגרם פיילס ושם לתקיה בשם common files אח"כ לתקיה בשם "אדובי" ושם לתקיה בשם "פונט", בתוך התקיה "פונט" כנסי לתקייה Reqrd ושם הדביקי את כל הפונטים שלך, אח"כ הפעילי את התוכנה מחדש

• הוסף לסימניות
תודה, אבל אין שם בכלל פונטים כרגע רק מסמך טקסט אחד, זה בטוח שצריך להדביק שם את כל הפונטים שלי? הם שוקלים הרבה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nati-design;570430:
נסי את זה:

כנסי לפרוגרם פיילס ושם לתקיה בשם common files אח"כ לתקיה בשם "אדובי" ושם לתקיה בשם "פונט", בתוך התקיה "פונט" כנסי לתקייה Reqrd ושם הדביקי את כל הפונטים שלך, אח"כ הפעילי את התוכנה מחדש

זה מאד מעיק על התוכנה ומאיט אותה אם מתקינים לה אישית פונטים.
ואז צריך להתקין בנפרד לכל תוכנה. זה לא הפתרון לדעתי.

אולי תנסי להתקין שוב את הפונט החסר?

• הוסף לסימניות
אז תתקיני את הפונטים שחסרים לך במסמך הנוכחי

נכתב ע"י s.t.;570545:
תודה, אבל אין שם בכלל פונטים כרגע רק מסמך טקסט אחד, זה בטוח שצריך להדביק שם את כל הפונטים שלי? הם שוקלים הרבה.....

ותבדקי, זה בחינם:)

התכוונתי שתעתיקי אותם לתקייה שציינתי.

• הוסף לסימניות
זה לא שחסרים לי הפונטים בעברית, כשאני פותחת את אינדיזיין הם כן מופיעים ברשימת הפונטים, אבל אין לתוכנה את הזיהוי להשתמש בשפה העברית, בשדה -Language שבתיבת הבחירה של הפונטים
אין את האופציה לשנות את השפה לעברית- יש את כל השפות האחרות ללא העברית!! למרות שהיה בעבר וזוהי גרסת me שתומכת בעברית.....

ולכן כשאני כותבת בעברית הוא כותב לי ג'יבריש למרות שאני בוחרת פונט בעברית....

וכשאני פותחת קבצים קודמים שכבר עשיתי בעבר ויש בהם טקסטים בעברית, הוא כותב לי את הודעת השגיאה השניה - כאילו אין לו את הפונטים הללו (שוב, למרות שכמו שציינתי הם כן נמצאים ברשימת הפונטים בתוך התוכנה)
כנראה חסר לו איזה רכיב (לפי הודעת השגיאה הראשונה שהעלתי).
וחשבתי אולי עוד מישהו כאן נתקל בבעיה כזו ויודע איך לפתור אותה??? זה חשוב לי.....

• הוסף לסימניות
כפילות

כפילות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה