כללי בעיה קשה בהדפסה על עיתון, אנא עצות...

• הוסף לסימניות
אני עושה פרסומות וכל הפרסומת בנייר עיתון נהפכת להיות טיפה מטושטשת
בעקרון עבדתי בפוטושופ, אחרי שההבנתי שהוא הבעיתי, שחזרתי באילוסטרטור אחד לאחד, והיום שוב ראיתי בעיתון את כל המודעה מפוקסלת מעט
זה לא הבעיה של העיתון, כי שאר המודעות יוצאות חד וברור,
אני חושבת שדרך היצוא שלי פגומה, מה יכול להיות???
אנא תעזרו לי

אני שומרת את הקובץ בפורמט eps ואח"כ בדיסטלר מכווצת לpdf

• הוסף לסימניות
אולי תחת
effect
document raster effect settings

תבדקי שזה 300 DPI

דרך איזה תפריט את מייצאת?

• הוסף לסימניות
אריאלס תודה, בדקתי זה על 300

• הוסף לסימניות
eps באקרובט לא מתפקד טוב לפעמים. כדאי ליבא לאינדיזיין ומשם לייצא לפידיאף.

• הוסף לסימניות
למה EPS?
תדפיסי למדפסת כמו דולב 800 לקובץ PS ואז תדסטלי.

אם יש לך רקע שחור במודעה והכתב בהיר / דק / קטן עדיף לעשות מסביב לטקסט קו חיצוני דק שהוא 100% שחור בלבד ואז הכתב ייצא ברור ולא מטושטש כי הוא יודפס מפלטה אחת בלבד.

• הוסף לסימניות
הדרך הטובה עפ"י מורי מנטור,
היא לא להפוך לeps אלא ישר לשמור מהתוכנה (אילוס save as)
לPDF מנסיון יוצא מצוין,
(באינדזיין אקספורט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;405430:
למה EPS?
תדפיסי למדפסת כמו דולב 800 לקובץ PS ואז תדסטלי.

אם יש לך רקע שחור במודעה והכתב בהיר / דק / קטן עדיף לעשות מסביב לטקסט קו חיצוני דק שהוא 100% שחור בלבד ואז הכתב ייצא ברור ולא מטושטש כי הוא יודפס מפלטה אחת בלבד.

קצת בורות מצידי, אבל מה זה דולב 800?

ולעשות פידיאף ישירות מהתוכנה לא שייך כי זה שוקל הרבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;405443:
קצת בורות מצידי, אבל מה זה דולב 800?

ולעשות פידיאף ישירות מהתוכנה לא שייך כי זה שוקל הרבה

מה הגדרות שאת נותנת?
לא אמור להיות כבד.

(את מורידה את הוי מהאפשרות הראשונה?
אם לא זו הסיבה לכובד)

• הוסף לסימניות
אז ככה,
דולב 800 זו מדפסת פנימית ש"מדפיסה" את כל נתוני הקובץ לקובץ PS. אחרי כן מדסטלים את הקובץ באפשרות Prees Quality ויוצא קובץ PDF במשקל קטן ומתאים להדפסה.

קודם כל תבדקי אם המדפסת מותקנת לך או לא (בלוח הבקרה, מדפסות).
אם כן:
אז תעשי לקובץ PRINT, תבחרי את האופציה של post script File בשורה השנייה ובשורה השלישית תבחרי את מדפסת dolev800 ותשמרי (לחצן הprint למטה יתחלף לsave) ואז המחשב פותח חלון בו את כותבת איפה את רוצה לשמור את הקובץ, אחרי שאת מאשרת את המיקום הוא שומר במשך כמה רגעים ואז נשאר רק לקחת את הקובץ הזה לדיסטילר ולדסטל.
אם לא:
תתקיני אותה. תלחצי על "הוסף מדפסת" בחלון המדפסות של לוח הבקרה ואז תבחרי באפשרות של מדפסת מקומית עם יציאה קיימת, תגיעי לחלון הזה ותתקיני את המדפסת:
צפה בקובץ המצורף 62810
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 110.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לא צריך להתקין באילוס דולב
מי שרוצה לסגור לפוסטסקריפט ולדסטל יכול לעשות זאת ע"י חלון ה-print
באפשרויות המדפסת לבחור באופציה
adobe postscript file
מתקבל קובץ אותו יש לדסטל לקבל PDF קל משקל.

• הוסף לסימניות
אריאל'ס, זו גם אפשרות, פשוט אני עוד רגילה לשיטת הדולב עוד מימי קדם (קורל ופריהנד ז"ל) ותמיד יוצא כמו שצריך ב"ה, לכן אני ממליצה על כך.

סיכת משרד, קובץ ההתקנה של הדולב מגיעה עם תוכנות אדובי מקוריות או עם מערכת ההפעלהשל windows (תלוי איזו גרסא). בכל מקרה, הקובץ אמור להיות במחשב ורק צריך לסמן את המדפסת וללחוץ על "הבא", המחשב מאתר את הקובץ לבד בדר"כ.

• הוסף לסימניות
אני יודעת, גם אני משורדי פריהנד (ז"ל? לא בטוח)
רק שבאילוס פשוט לא צריך את זה.

• הוסף לסימניות
עדן, אין לי מושג איפה. הוינדוס שלי - הוא XP, וגם תוכנות האדובי שלי - מקוריות.

• הוסף לסימניות
אוקי, ננסה
אני מקווה לבשר לכם בשורות טובות...
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יצא מדהים!!!!
תודה רבה לעדן ולאריאלס ולכל העוזרים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה