כללי בעיה קשה בשליחה לדפוס, זקוקה לייעוץ דחוף.

• הוסף לסימניות
לפי הרבה זמן, אולי חצי שנה, עשיתי לוגו לחברת הסעות.
חלק מהעבודה זה ליצור לוגו שיודבק על הרכבים.
עכשיו, כל פעם יש לי בעיות הלוך ושוב עם הדפוס, עם הקבצים והצבעים.

אני עשיתי את הקובץ באילוס', ומהדפוס נתנו לי את הצבעי פנטון שהלקוח רוצה.
פתחתי את הצבעי פנטון בפוטושופ, דגמתי אותם והעתקתי את ערכי הcmyk לקובץ באילוס'.

(אני מפרטת בכוונה את המהלך ע"מ שאולי מישהו יקלוט מאיפה הבעיה.)

כל פעם הדפוס הסתבך וביקש ממני סוג קובץ אחר.. הבאתי לו קבצים סגורים, פתוחים בפוטושופ (לא בדיוק פתוח - קופי פייסט מהאילוס'..) פתוח בפוטושופ, jpeg...

והעסק פשוט לא 'הולך'! הלקוח בלחץ כי עוד פחות משבוע מתחילים הלימודים והוא חייב את המדבקות על הרכבים. מה שקורה, שבמסך הצבעים נראים מצויינים, ובדפוס הם יוצאים גרועים!!

תגידו הבעיה אצל המדפיס - ניחא. הבעיה שהוא שלח את זה לעוד 2 דפסים ואצל כולם יש בעיה!
הם טוענים שיש בעיה בקובץ... ואני שוברת את הראש מה יכול להיות??
ועוד במיוחד שאצלם במסך הצבעים מעולים!

פליז, הלפ מי!! :eek::confused:

קבצים מצורפים

• logoForCars.jpg
    KB 134 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
לדעתי היית צריכה להדפיס מהאילוסטרייטור לPDF ישירות בלי להעביר את זה דרך פוטושופ וכו'.

• הוסף לסימניות
הם ביקשו קובץ פוטושופ פתוח, לכן העברתי את זה.. אבל את הJpg סגרתי ישירות מהאילוס'.

• הוסף לסימניות
תשלחי לדפוס את הקובץ ב2 צבעי פרוסס כמו צ'יאן ושחור ותגידי לדפוס שהשחור יהי' כחול PMS מספר כזה והצ'יאן כתום PMS כזה

• הוסף לסימניות
אבל יש שם קטע של שקיפות אם אתה שם לב.. מה אני עושה עם זה?
או שאני אעשה אותו אפור? :O

• הוסף לסימניות
מוזר שלא מקבלים PDF כקובץ לדפוס ומעדיפים פוטושופ

ניסית לסגור באילוס לPDF ולפתוח אותו בפוטושופ (כמה שנשמע פלונטר)?

• הוסף לסימניות
דבר ידוע שאילוסטריטור עושה בעיות בדפוס
משום שברירת המחדל שלה מותאמת לגרפיקה אינטרקטיבית
אם מדובר בקובץ וקטורי באילוס
הייתי ממליצה לנסות להעביר אותו בהעתק הדבק לאינדיזיין
ושם לתת הגדרת שני צבעים, עם השקיפות
ברירת המחדל של אינדיזיין מותאמת לדפוס וכמעט אף פעם אין עליה תלונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;298449:
אבל יש שם קטע של שקיפות אם אתה שם לב.. מה אני עושה עם זה?
או שאני אעשה אותו אפור? :O

את השקיפות אפשר לעשות באפור

לפני כמה שנים הייתי מעצב פולדרים עם פרסומות בפוטושופ ב2 צבעים וכל צבע היו לו כמה גוונים (TONES) ולא היה שום בעיה וזה עדיין נחשב ל2 צבעים
הייתי נותן לדפוס 2 צבעי פרוסס (שני ערוצי צבע) בקובץ שטוח בפוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;298454:
דבר ידוע שאילוסטריטור עושה בעיות בדפוס
משום שברירת המחדל שלה מותאמת לגרפיקה אינטרקטיבית
אם מדובר בקובץ וקטורי באילוס
הייתי ממליצה לנסות להעביר אותו בהעתק הדבק לאינדיזיין
ושם לתת הגדרת שני צבעים, עם השקיפות
ברירת המחדל של אינדיזיין מותאמת לדפוס וכמעט אף פעם אין עליה תלונות

אני שנים עובד עם אילוס וכמעט לא היה לי בעיה בדפוס ב 2,3, או 4 צבעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה