בעיה קשה:מקבלת מיילים בג'בריש

• הוסף לסימניות
זה קרה לי כבר מזמן עם אחותי, ועד שלא עברה לפונט אחר (דיויד כחול זוועתי)
לא הצלחתי לקרוא את הגיגיה החשובים.
ועכשיו הבעיה חוזרת אצל עוד כמה נמענים.
מי יודע מהי הסיבה, ומה עושים?

• הוסף לסימניות
באתרוג?
קרה לי גם פעם.
שלחתי זאת לכתובת שלי בג'מייל ושם זה חזר להיות בשפת בני אנוש...

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין: בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
מהי השפה של המחשב (עצמו בלוח הבקרה)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;861921:
מהי השפה של המחשב (עצמו בלוח הבקרה)?
שאלה קשה.
נחכה שהתמיכה הטכנית שלי תגיע הביתה (בעלי)

• הוסף לסימניות
אמנם זה לא פתרון 'לכל החיים' - אבל אם יש צורך דחוף, אז זה טוב
http://www.pixiesoft.com/flip/
יש שם כל מיני אפשרויות של הפיכת טקסטים...

-אצלי זה במועדפים.
[אני לא אחראית לפרסומות... :(]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;861983:
אמנם זה לא פתרון 'לכל החיים' - אבל אם יש צורך דחוף, אז זה טוב
http://www.pixiesoft.com/flip/
יש שם כל מיני אפשרויות של הפיכת טקסטים...

-אצלי זה במועדפים.
[אני לא אחראית לפרסומות... :(]
כמעט כתבתי חסום בלי לבדוק, אבל פתוח בנתיב- מי היה מאמין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה