כללי בעיה רצינית בהדפסה לפידיאף- מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
יום שלם שאנחנו מבזבזים כאן זמן כדי לנסות לסגור לדפוס קובץ מאינדיזיין.
הוא כותב משהו שיש איזה קובץ JPEG שבור, ולכן הוא מפסיק את העבודה.
הבעיה, שפעם זה קרה בעומד 10, פעם בעוד 25, פעם ב37, בקיצור אין הגדרה לבעיה, והוא גם לא מציין מה בדיוק בעייתי אצלו.

מה עוד אפשר לנסות?
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->​

• הוסף לסימניות
1. איזה תמונה נמצאת בעמוד 10?
2. ניסיתם לעשות package, ולסגור ממנו?

• הוסף לסימניות
איפה ונתנו?

הוא בטוח יעזור לך...

• הוסף לסימניות
עוד משו - - -
הוא מוכן לסגור עד עמוד 10 (לא כולל) בלי בעיות?
אם כן, הבעיה בתמונה בעמוד 10,
תדאג שהשוליים של התמונה (ז"א המסגרת שהתמונה נמצאת בתוכה)
לא גולשת לדף הבא - - -

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה ב150 עמודים של ספר!!!
יומיים שרפתי על זה!!
בסוף..הדפסתי את זה ב3 חלקים.
וחיברתי ל1.

• הוסף לסימניות
כנראה שיש לך בעי' דווקא בעמ' 10, זה קורה לפעמים כשהתמונה גולשת מחוץ לתחום העמוד, לכאורה זה אמור לעבוד גם ככה, תבדוק בהגדרות ההדפסה כמדומני שיש אפשרות לבטל הדפסה של כל מיני עמודים ריקים או עצמים מסויימים שלא יודפסו, או אולי אפילו בעי' באיזה שהוא פונט שנמצא בעמ' 10 - פשוט להחליף את הפונט וזה אמור לעבוד.
במקרה הכי גרוע, לסגור מעמ' 1 עד עמ' 9 ואח"כ לנסות לסגור מעמ' 11 והלאה, אם הבעי' נמשכת כנראה שיש איזו בעי' בעמוד עצמו, תנסה להעתיק את החומר\תמונה או מה שזה לא יהיה מהעמוד למסמך חדש, למחוק את העמוד, ולהוסיף אותו שוב. יכול להיות שיש שם עצמים שאתה לא רואה, מאחורי תמונה או רקע כל שהוא.

• הוסף לסימניות
בינתיים ניראה שהוא הסתדר - - -
או שהתיאש, והלך הביתה.

• הוסף לסימניות
לא התייאשנו, ואנחנו עובדים מסביב לשעון כדי לפתור את הבעיה...
3 חברי פרוג לא ישנו אתמול בלילה בגלל הבעיה...
:(

• הוסף לסימניות
מסכנים העובדים בדפוס, לא הולכים לישון כי ונתנו הבטיח שיהיו קבצים היום....

• הוסף לסימניות
תגיד להם שילכו לישון, כי לא נראה שיהיה משהו.
הרוב כאן התייאשו כבר...
:(:(:(
אם תוך שעה זה לא מסתדר, אני גם עוזב את זה...:(

• הוסף לסימניות
אין מצב. שוקל כמה מאות מגה. ובלי הלינקים, הרי זה לא שווה כלום...
אחרת מזמן הייתי עושה את זה. ו...תודה על הרצון הטוב!

• הוסף לסימניות
מה היה כתוב? :)
ניסינו הכל, החל משינוי שמות הקבצים ל3 סוגי פורמטים (סיומות), עבור דרך סגירה בכל האפשרויות. הקבצים נקיים בצדדים, ניסינו לבודד את הבעיה, אבל יש הרבה, נעצר אחרי כל 2-3 עמודים. בקיצור המצב אחלה...

• הוסף לסימניות
תקשיב - - -
אם יש לך תמונה בעמוד כלשהו שהיא גולשת לעמוד הסמוך
זה יוצר לפעמים בעיה - - -
(מנסיון)

תבדוק אם לא קיים כזה דבר,
אפילו לא בדפי אב - - -

• הוסף לסימניות
תודה על הרצון הטוב. אבל אין כזה תמונה בכל הקובץ וגם לדף אב אין גלישה לעמוד השני...

• הוסף לסימניות
מה שאני כן ממליץ.
לא כדאי לגעת באפקטים החדשים של האינדיזיין CS3.
לא האפקטים, ולא המעברי שקיפויות וכו'...

• הוסף לסימניות
עלה לי רעיון לפתרון חלקי מאוד:
לעשות סקריפט שעושה PS מכל עמוד בנפרד ואם יש עמוד שנתקע - לדלג אוטומטית, ואח"כ לבדוק ספיציפית על העמודים הבעייתיים - לטפל בהם, ולחבר את הכל עם הפקודה Copy ל-PS אחד, ולדסטלר.
זה לא פותר את הבעיה, אבל אולי עוזר להתמודד איתה.
ועוד משהו, אני לא יודע איך עושים את זה.

• הוסף לסימניות
אני יודע כבר מה הבעיה. אפקטים באינדיזיין עצמה וכנ"ל.
אבל אני עוד לא יודע מה אני הולך לעשות עכשיו.
זה ממילא מדי מאוחר.
והחוברת היה צריך לצאת מחר אחה"צ מירושלים לבלגיה.
אז זה יהיה להם לפעם הבא...
:)

• הוסף לסימניות
תעלה את הקובץ על שרת
ושבדפוס יפתחו וידפיסו ישירות מאינדז'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה