בעיה רצינית עם משלוח מאלי אקספרס

• הוסף לסימניות
כשנרשמתי לאליאקספרס רשמתי שם אחר בטעות בשם איש קשר ,
עכשיו כשהחבילות הגיעו , הדואר לא משחרר לי אותן כי זה לא על השם שלי
מישהיא יודעת עם מי אפשר לדבר / להראות הוכחות מהמיילים שקיבלתי או משהוא כזה
(כי השם האישי שלי ומספר הטלפון שלי כן שמורים באתר, וכשאני מקבלת מהם מייל זה על השם שלי)
אודה לכל עזרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1431332:
כשנרשמתי לאליאקספרס רשמתי שם אחר בטעות בשם איש קשר ,
עכשיו כשהחבילות הגיעו , הדואר לא משחרר לי אותן כי זה לא על השם שלי
מישהיא יודעת עם מי אפשר לדבר / להראות הוכחות מהמיילים שקיבלתי או משהוא כזה
(כי השם האישי שלי ומספר הטלפון שלי כן שמורים באתר, וכשאני מקבלת מהם מייל זה על השם שלי)
אודה לכל עזרה!

בחיים לא שמעתי כזה דבר :confused: זה לא משנה עם איזה שם נרשמת כשאת עושה הזמנה הוא מבקש ממך שם וכתובת, את יכולה בחשבון שלך לקנות לחברה שלך ולשלוח ישירות לכתובת שלה, אז כשביצעת את ההזמנה - כתבת בכתובת למשלוח את השם הבדוי???:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1431418:
בחיים לא שמעתי כזה דבר :confused: זה לא משנה עם איזה שם נרשמת כשאת עושה הזמנה הוא מבקש ממך שם וכתובת, את יכולה בחשבון שלך לקנות לחברה שלך ולשלוח ישירות לכתובת שלה, אז כשביצעת את ההזמנה - כתבת בכתובת למשלוח את השם הבדוי???:confused:

זהו, כשכנרשמתי רשמתי את השם שלי
וכשקניתי וביקשו פרטים למשלוח חשבתי בטיפשותי שאת השם שלי כבר יש להם ,
ובCONTACTמשום מה חשבתי שמתכוונית ליבשת... אז כתבתי אסיה :eek::mad:
אז שלחו לאסיה ....
אבל אם יש עם מי לדבר יש לי הוכחות שאני רשומה בשמי האמיתי עם מס' הטלפון שלי
זה יעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;1431436:
זהו, כשכנרשמתי רשמתי את השם שלי
וכשקניתי וביקשו פרטים למשלוח חשבתי בטיפשותי שאת השם שלי כבר יש להם ,
ובCONTACTמשום מה חשבתי שמתכוונית ליבשת... אז כתבתי אסיה :eek::mad:
אז שלחו לאסיה ....
אבל אם יש עם מי לדבר יש לי הוכחות שאני רשומה בשמי האמיתי עם מס' הטלפון שלי
זה יעזור?

באיזה עיר את?

• הוסף לסימניות
סניף הדואר המרכזי בר' עקיבא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה