כללי בעיה של גרפיקאית מתחילה..

• הוסף לסימניות
היי....
יש לי בעיה...
סיימתי לימודי גרפיקה ממוחשבת לפני כשנה וחצי... ב"ה קבלתי תעודה יפה מאוד!
ובכל זאת, אין לי את האומץ לגשת לבתי דפוס ולעבוד! (מה גם שבקושי מוכנים לקבל גרפיקאית מתחילה...)
איך אני יכולה להעשיר את הידע שלי בתחום?? אני עושה עבודות יפות אבל שטחיות למדי.. כשאני מסיימת כרטיס ביקור/לוגו או כל דבר אחר- זה נראה לי מושלם! למחרת אני רואה שזה לא טוב האפקטים/צבעים וכו'......
אני רואה עבודות שלי לעומת עבודות אחרות באינטרנט- ואני ממש נואשת! אולי עיצוב זה משהו שנולדים איתו???
מה עליי לעשות כדי להעשיר את הידע העיצובי שלי?????
תודה מראש לכל העונים... מקוה שלא עייפתי אתכם.... :)

• הוסף לסימניות
צריך להשקיע הרבה ולא להתייאש
אמנם עיצוב זה עניין של כשרון
אבל עם הזמן כל אחד מקבל את זה.

• הוסף לסימניות
אבל איך?? מה להמשיך סתם בעבודות בייתיות ולא מוצלחות??

• הוסף לסימניות
מי אמר שזה לא מוצלח ?

וחוצמזה שאפשר הרבה להיעזר בפרוג (נו..בטח)

• הוסף לסימניות
אני רואה שזה שטחי....
אני עושה את העבודה ורק למחרת רואה כמה היא פשוטה ולא מושכת את העין...
אין לי התאמה של צבעים פונטים וכו'
חוצמזה גם בעלי למד גרפיקה בהרחבה יותר ממני.. והוא עושה לאנשים עבודות פה ושם...
גם הוא רואה ובעדינות מעיר...

• הוסף לסימניות
ככל שעובדים יותר מקבלים פרקטיקה.

• הוסף לסימניות
סטאז'ים על הבשר החי במחירי עלות וטובות לאנשים
הרבה הרבה זמן
ואח"כ זה מתחיל לרוץ!

• הוסף לסימניות
דנה להיפך!!! אם את מסתכלת על העיצוב ויש דברים שמפריעים לך
זה סימן טוב! זה אומר שאת בכיוון ויש לך את זה
פשוט תשבי ותשני-עד שתגיעי לתוצאה שאת שלמה איתה
מאד הגיוני שאחרי שאת מותשת מעיצוב הראיה היא פחות אובייקטיבית.

לגבי מקומות עבודה, יש כאלה שמחפשים דווקא מתחילות.

• הוסף לסימניות
הביטי.. אני בכנות יכולה לחלק את רמת העיצוב שלי עד שהגעתי לפרוג ולאחריה. אני כל יום ראה כאן את המודעות שאנשים מוכשרים ממני יצרו וקוראת את הביקורות וכך לומדת. זה נכנס. ואז כשאת רוצה ליצור משהו זה כבר משדרג אותך. לגבי התאמת צבעים יש מלא אתרים שעוזרים בזה... זה פשוט ענין של זמן ונסיון..

• הוסף לסימניות
"אהוב את הביקורת, ושנא את החנפנות."
כל עבודה היא מצויינת, מהבחינה, שהיא מעידה על יכולותייך כרגע, אבל הביקורת, כשהיא נאמרת כדי לשפר, היא שווה מליונים, כי זה המדרגות שלך להתקדם.
וקחי את הזמן, בסוף הכל יהיה מצחיק, גם עבודה שהיום נראית לך קשה ומפחידה, בעוד חמש שנים, זאת תהיה העבודה שקטנה עלייך, הזמן יעשה את שלו.

• הוסף לסימניות
את צריכה להתרכז בללמוד עיצוב, לא ללמוד אפקטים.
יש באינטרנט (במידה ואת לא חסומה בנתיב) חומר רב מאוד, רובו באנגלית על עיצוב, את לא חייבת לקרוא את הטקסט - יש מספיק הדגמות והדרכות ויזואליות, בלוגים שמראים תהליכים של עיצוב מהסקיצה במחברת עד המוצר המוגמר. אפשר ללמוד מזה מכאן ועד הודעה חדשה.

את מוזמנת לפנות אליי במסר ואדריך אותך מהיכן להתחיל.

• הוסף לסימניות
ראיתי כאן עבודות שלך שביקשת חוות דעת
לדעתי את דווקא בכיוון טוב
את רק צריכה להשתפשף עוד קצת כי יש לך את זה
לי אישית מאוד עזר לשוטט קצת כאן בפרוג יש הרבה מה ללמוד מביקורות על עבודות
אל תתיאשי יש לך עתיד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;541716:
את צריכה להתרכז בללמוד עיצוב, לא ללמוד אפקטים.
יש באינטרנט (במידה ואת לא חסומה בנתיב) חומר רב מאוד, רובו באנגלית על עיצוב, את לא חייבת לקרוא את הטקסט - יש מספיק הדגמות והדרכות ויזואליות, בלוגים שמראים תהליכים של עיצוב מהסקיצה במחברת עד המוצר המוגמר. אפשר ללמוד מזה מכאן ועד הודעה חדשה.

את מוזמנת לפנות אליי במסר ואדריך אותך מהיכן להתחיל.

נעמה הוציאה לי את המילים מהפה.
אני לא יודעת מה למדת. אבל יש הרבה שלמדו רק גרפיקה ממוחשבת נטו - זאת אומרת איך להשתמש בתוכנות גרפיקה.
התוכנות האלה הם רק "כלי" לעיצוב גרפי. ואם לא למדת עיצוב בצורה יסודית אז קשה מאד להכנס לשוק העבודה.
זה כמו שמישהי תרצה ללמוד תפירה וילמדו אותה רק איך לעבוד עם מכונת התפירה. ילמדו אותה את כל "האפקטים" שהמכונה יכולה לבצע... אבל איך לתפור בתכלת, ילמדו רק חפיף... או יותר גרוע, בכלל לא.

זה שאת רואה שהעבודה לא מושלמת, אז מישהו כבר אמר לך כאן - סימן שיש לך את זה. אבל זה שאת בכל אופן לא מצליחה, כנראה שפשוט חסר לך הידע המקצועי.

בקיצור, אם לא למדת מספיק עיצוב את חייבת ללכת ללמוד. (אני לא חושבת שדרך האינטרנט זה מספיק...)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ב;541743:
נעמה הוציאה לי את המילים מהפה.
אני לא יודעת מה למדת. אבל יש הרבה שלמדו רק גרפיקה ממוחשבת נטו - זאת אומרת איך להשתמש בתוכנות גרפיקה.
התוכנות האלה הם רק "כלי" לעיצוב גרפי. ואם לא למדת עיצוב בצורה יסודית אז קשה מאד להכנס לשוק העבודה.
זה כמו שמישהי תרצה ללמוד תפירה וילמדו אותה רק איך לעבוד עם מכונת התפירה. ילמדו אותה את כל "האפקטים" שהמכונה יכולה לבצע... אבל איך לתפור בתכלת, ילמדו רק חפיף... או יותר גרוע, בכלל לא.

זה שאת רואה שהעבודה לא מושלמת, אז מישהו כבר אמר לך כאן - סימן שיש לך את זה. אבל זה שאת בכל אופן לא מצליחה, כנראה שפשוט חסר לך הידע המקצועי.

בקיצור, אם לא למדת מספיק עיצוב את חייבת ללכת ללמוד. (אני לא חושבת שדרך האינטרנט זה מספיק...)
בהצלחה.

לא אמרתי שדרך האינטרנט זה מספיק, אבל זו בוודאי התחלה טובה.

• הוסף לסימניות
כל הנאמר כאן נכון, ויורשה לי להוסיף משו- את כאן? את ביידים טובות, בשביל זה יש את פרוג בדיוק בשביל להתקדם ללמוד ולדעת. אני אישית יכולה להעיד שמאז שנכנסתי לפרוג (וללימודים שם) התקדמתי בצעדי ענק, כשאת מעלה עבודה שלך ומוכנה לשמוע ולקבל את הביקורת אז את בכיון הנכון.
מחזיקה לך אצבעות את עוד תצליחי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה