כללי בעיה: תוכן ענינים יוצא בסדר לא נכון כשהפסקאות בסטורי נפרדים

• הוסף לסימניות
אני בונה תוכן לספר שהפסקאות והכותרות בו מפוזרות בעמוד בסטורי נפרדים.
(זה אלבום תמונות שהפסקאות צריכות להיות במסגרות ליד התמונות, והכותרות במסגרות נפרדות. לא ספר רגיל)
מבחינתי הסדר שצריך להיות שמה שלמעלה יותר בדף - צריך להיות ראשון בתוכן.
אבל אינדזיין מתעקשת לשים בתוכן את כותרת המשנה לפני הכותרת.
מה לעשות?

• הוסף לסימניות
במקום המסומן שבתמונה ניתן לגרור למעלה ולמטה לפי הסדר שרוצים...
ללא שם.png

• הוסף לסימניות
לא עוזר

• הוסף לסימניות
במקום המסומן שבתמונה ניתן לגרור למעלה ולמטה לפי הסדר שרוצים...
צפה בקובץ המצורף 465199
זה גם לא אמור לעזור.
זה עוזר רק להיררכיה שבתצוגת החלונית הזו

כדי לפתור את הבעיה שלך, אני חושב שאתה צריך לעבור על תיבות הטקסט של הכותרות הראשיות, למחוק אותן וליצור מחדש, ואז לעדכן את התוכן

• הוסף לסימניות
תודה, זה עזר.
יש לי עוד בעיה שם: כשיש דריסת סגנון ללא סגנון תו (למשל כששם הפרק היה ארוך מדי ונאלצתי להקטין אותיות) - זה משפיע על התוכן. למרות שלתוכן יש בכלל סגנון פסקה משלו.
גם סגנון תו משפיע, רק שזה פחות מפריע לי.

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש והחלפה לסגנון של התוכן (בלי טקסט בכלל, רק לעיצוב)

• הוסף לסימניות
מועיל. אבל יהיה צריך לחזור על הפעולה בכל עדכון של התוכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה