כללי בעיה!

• הוסף לסימניות
אני עובדת כעת על קישוט קיר לבית ספר. לשם כך, קיבלתי מציירת ציור שעלי לצבוע בפוטושופ. כשאני סורקת את הציור אני מקבלת קווים מאד מלוכלכים עם הרבה נקודות מסביב.
מקווה שהבנתם למה התכונתי.

שאלתי:
איך עלי להתגבר על הבעיה, האם אני צריכה לעבור על הקווים מחדש (בפוטושופ) או שיש איזשהו פטנט שיסדר לי את הבעיה.

(מכיוון שמדובר בקישוט קיר, הציור אמור לגדול כמעט פי 4 מהמקור כך שרואים כל פיפס)

אשמח לתשובותיכם,

• הוסף לסימניות
השאלה איפה הבעיה

אם במקור הציור תקין, כנראה הבעיה בסורק או בהגדרות הסריקה - וצריך לטפל בזה ולא בקובץ הבעייתי.

• הוסף לסימניות
סרקת בשחור לבן?
תסרקי בווני אפור.
וחוצמיזה תבדקי אולי הגדלת את הציור באופן מוגזם??
בד"כ לקישוט קיר את יכולה לעבוד על 1/10 בגודל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיליון;258553:
אם במקור הציור תקין, כנראה הבעיה בסורק או בהגדרות הסריקה - וצריך לטפל בזה ולא בקובץ הבעייתי.

לעניות דעתי, הבעיה לא נובעת מהסורק אלא העט שמצייר על הדף לא מצייר חד. ומכיוון שזה קטן אז לא רואים את זה וכשמגדילים רואים את הכל.

• הוסף לסימניות
תשאלי בפורום ציור הם מיבינים בדברים כאלו..

• הוסף לסימניות
תעבירי לאילוסטרייטור ותעשי לו טרייס של איור.

• הוסף לסימניות
גם לדעתי התפרון הוא מה שגינגית אומרת, ולשחק עם ההגדרות של הטרייס, שיצאו קוים גם יפים וגם חלקים.

לפני שמעבירים לאילוס ניתן לשחק עם levels ואולי אפילו לנסות כמה פילטרים שאולי ישפרו את המצב.

• הוסף לסימניות
יש הדרכה איך צובעים ציורבפוטו שופ, כתוב שם משהו על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;258861:
יש הדרכה איך צובעים ציורבפוטו שופ, כתוב שם משהו על זה.

איפה?

נכתב ע"י גינגית;258636:
תעבירי לאילוסטרייטור ותעשי לו טרייס של איור.

אני לא מתמצאת כל כך באילוס' אשמח אם תכתבי לי בדיוק איך.

.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה